SVE TRAŽENIJA

16. SIJEèNJA 2009. 14:48h

Gisele Bundchen na naslovnici Ella diljem svijeta

Tekst

Da je jedno od najtraženijih lica s modnih pista dokazuje i novi angažman za čak tri naslovnice Ella diljem svijeta.

Manekenka Gisele Bundchen osvanut će na naslovnicama Ella diljem svijeta u veljači. Da je jedno od najtraženijih lica s modnih pista dokazuje i novi angažman u čak tri naslovnice Ella za Južnu Afriku, Å panjolsku i Singapur.

Za španjolsko izdanje, Gisele je pozirala u vrućim hlačicama s ružom u ruci, dok je u izdanju za Južnu Afriku bila u ponešto romantičnijem izdanju u plavoj haljini bez naramenica. Na naslovnici Ella u Singapuru osvanut će u sportskom topiću i kratkim hlačama. Osim što krasi tri naslovnice, Gisele se pojavljuje i u kampanji za Versace koju je snimila s Kate Moss.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!