6. LIPNJA 2012. 11:24h

FOTO: Tatjana Jurić glavna zvijezda na reviji zavodljivih kupaćih kostima

Foto

Goldenpoint ...
0

Tekst

Sinoć je u zagrebačkom Klubu Gallery održana modna revija kupaćih kostima talijanskog branda Goldenpoint. U ulozi glavne zvijezde revije zasjala je radio voditeljica Tatjana Jurić.

U reviji su uživala brojna imena iz društvenog života hrvatske poput: Antonije Blaće, Kristine Bradač, Marijane Mikulić, Korane Gvozdić, Maje Šuput, Lane Klingor, Mirne Maras, Martine Podgorski, Žanamari Lalić, Anite Dujić i brojnih drugih.

Kako odabrati kupaći kostim koji je istovremeno vrhunski estetsko - vizualni doživljaj i onaj u kojem se osjećamo slobodno i samopouzdano nedoumica je brojnih žena diljem svijeta. Proljeće, more, sunce i godišnji odmori doba su godine kada počinjemo intenzivno razmišljati o odabiru idealnog kupaćeg kostima za ljeto. Upravo odabrati onaj kupaći kostim koji laska vašoj figuri misija je svake žene, koja ne prestaje dok onaj „pravi“ nije pronađen. Stoga talijanski brand Goldenpoint već treću godinu olakšava izbor i ove sezone donosi velik izbor kupaćih kostima u kojima će se svaka žena osjećati poželjno i nesputano. Nije tajna da su žene samokritične prema svome tijelu, stoga idealan kupaći kostim mora udovoljiti visokim standardima svake žene i prilikom odabira nema mjesta kompromisu. Svaka žene ima svoj idealan kroj koji joj najbolje pristaje neovisno jeste li krupnije ili sitnije građe, malih ili većih grudi, Golenpoint ponudit će vam onaj kupaći kostim koji će prikriti sve vaše sitne nedostatke a istaknuti svu vašu ljepotu. Upravo balansirajući između ženstvenosti i prikrivenog seksipila Goldenpoint kupaći kostimi učinit će vas poželjnom i privlačnom.

Svake sezone Goldenpoint misli i na ženin najbolji „dodatak“ na plaži, njenu snažniju polovicu i nudi veliki izbor muških kupaćih kostima. Neovisno jeste li pobornik slip ili bermuda modela, Goldenpoint misli na potrebe i želje svakog suvremenog muškarca.

Ove su sezone ultimativni hit zmijski uzorak i uzorak čipke. Kolekcijom dominiraju mornarska, tirkizna, fuksija, ljubičasta te boja pijeska, uz koju će Vaša preplanula put posebno doći do izražaja. Ako ste jednostavniji tip pronađite kupaće kostime mirnijih boja poput crne, tamnoplave i bijele koje odražavaju nevinost i svježinu mora.

Vie pogledajte u fotogaleriji Goldenpoint

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!