27. VELJAŔE 2012. 21:56h

FOTO: Sexy Angelina Jolie ponosno pokazivala nogu, Pittu nije smetalo

Foto

Seksi noga Angel ...
0

Tekst

Angelina Jolie kao da je osvojila Oscara. Barem se tako suvereno ponašala na crvenom tepihu kojim je prošetala ponosno izbacajući desnu nogu u prvi plan kroz prorez izazovne crne haljine. Iako ju je pratio u stopu, Brad Pittu to nije smetalo.

Vjerojatno je i to razlog za┬Üto bra─Źni par Jolie- Pitt svojoj djeci ne dozvoljava gledati dodjelu nagrada Oscar. Ali, zanimljivo je kako je izba─Źena noga Angeline na dru┬Ütvenim mre┬×ama pokupila veliki broj likeova. Za┬Üto, procijenite sami.  

ViÜe pogledajte u fotogaleriji Seksi noga Angeline Jolie

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!