3. SRPNJA 2015. 11:39h

FOTO: Predstavljena nova kolekcija FASHION.HR by eNVy room

eNVy room i Ester Berišić

Foto

Predstavljena ko ...
0

Tekst

Na zagreba─Źkom Tomislavcu u ─Źetvrtak je predstavljena nova kolekcija modne linije FASHION.HR by eNVy room. Ovo je ve─ç tre─ça suradnja s najja─Źim imenima naše modne scene koju je FASHION.HR pokrenuo prije više od godinu dana kako bi tr┼żištu ponudili dizajnerske kolekcije po pristupa─Źnim cijenama.
 
Nove ljetne dizajnerske komade prve su isprobale poznate obo┼żavateljice mode: Tatjana Juri─ç, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Korana Gvozdi─ç i Bojana Gregori─ç.
 
Za vru─çe ljetne dane i no─çi dizajneri eNVy rooma kreirali su suknju koja se mo┼że nositi i kao suknja ali i kao haljina, a kolekciju još ─Źine majica, japanke, torbica i ru─Źnik. 
 
„Jako smo ponosni na ovu suradnju i za ovo ljeto smo osmislili pravu mini ljetnu kolekciju u kojoj se mogu prona─çi ┼żene svih dobnih skupina. Svi se komadi mogu jako dobro uklopiti u ljetni svakodnevni stajling i vjerujemo da ─çe svaka ┼żena bez problema prona─çi nešto za sebe i taj komad lako uklopiti u svoj ormar”, izjavili su Nikica Ivan─Źevi─ç i Vjeko Franetovi─ç, dizajneri eNVy room-a. 
 
Ovo je njihova druga ljetna kolekcija dizajnirana za FASHION.HR modnu liniju. “Kad smo prošlog ljeta lansirali modnu liniju FASHION.HR koja se temelji na suradnji s vode─çim hrvatskim dizajnerima, znali smo da postoji interes publike, a rezultati su nam to samo potvrdili. Uspjeh proteklih kolekcija nas motivira da nastavimo s ovim suradnjama”, izjavio je Vinko Filipi─ç, director FASHION.HR-a. 
 
Kolekcija je od po─Źetka srpnja dostupna u svim BIPA trgovinama.
 

ViÜe pogledajte u fotogaleriji Predstavljena kolekcija FASHION.HR by eNVy room

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!