5. SRPNJA 2015. 14:41h

FOTO: Posljednja večer BIPA.FASHION.HR, spektakl na Tomislavovom trgu

Foto

Život
0

Tekst

Posljednje večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona u prekrasnom ambijentu Trga kralja Tomislava svoje su cruise kolekcije predstavili Ivica Skoko, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović i ELFSI. Još jedna modna noć za pamćenje ostavila je bez daha prepuno gledalište, a modni doga?aj ljeta nisu propustile ni brojne poznate osobe.

Pogledajte FOTOGALERIJU.

Što Ä‡e se nositi u sezoni odmora i ljeta provjerili su: Anica Kovač, Bojana Gregorić, Doris Pinčić, Andrea Andrassy, Petra Kurtela, Iva Mihalić, Nives Celzius, Alka Vuica, Snježana Mehun, Lea Mijatović, Ana Maria Ricov, Ogi Antunac, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi. 

Večer je otvorila revija Ivice Skoke čija je kolekcija inspirirana pin-up djevojkama i retro stilom. Osnovni motiv su svakako suknje pri čijoj izradi je Skoko kombinirao umjetne kože raznih debljina, ali i hlače i kombinezoni čija je glavna karakteristika elegancija i Å¾enstvenost. Ovu cruise kolekciju obilježile su točkice svih veličina i boja i neizostavne 
prugice koje su modni hit svakog ljeta. Materijali su prozračni, lagani, profinjeni a Skokina cruise kolekcija namijenjena je ženama koje vole biti dotjerane i elegantne i u dnevnoj varijanti, javili su iz direkcije Bipa Fashion.hr.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!