23. OUJKA 2012. 10:51h

FOTO: Pogledajte kakvi će se kupaći kostimi nositi ovoga ljeta u Miamiju!

Foto

Kakvi se badići ...
0

Tekst

Miami u američkoj saveznoj državi Floridi poznat je po svojim dugačkim plažama i oskudnim kupaćim kostimima koji više otkrivaju nego skrivaju. Ni ovo ljeto neće biti ništa drukčije ako je suditi po kolekcijama kupaćih kostima na Miami Beach International Fashion Weeku.

Kako zamišljaju plažu ovog ljeta pokazali su modni brendovi Emmanoula Iliaki, Zela Machado, Pais del Sol, De Lancretand i Minka by Maven. Reviju su otvorili američka pjevačka diva Dione Warwick i Damon Elliot.

Vie pogledajte u fotogaleriji Kakvi se badići nose u Miamiju?

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!