28. LIPNJA 2012. 13:10h

FOTO: Odr┬×an izbor Model Hrvatske za Model svijeta

Foto

Odr┬×an izbor Mo ...
0

Tekst

Na finalnom izboru Model Hrvatske za Model svijeta Green Gold club Zagreb 2012. pobijedili su Andreja Bare┬Üi─ç iz Zagreba i Adnan Hasanbegovi─ç iz Pule.

U zabavnom dijelu nastupili su Jacques Houdek, Bojan Jambro┬Üi─ç, Minea i Ksenija Erker. Voditelji izbora bili su Vlatka Pokos i Boris Kosma─Ź vlasnik licence za Hrvatsku.

Mnogobrojna publika u dvorani mogla je u┬×ivati i u hair style showu by Top stil. Koreografiju izbora potpisuje Nenad Mu┬×deka, a ┬Üminku FLOR MAR. Na izboru, koji se odr┬×ao sino─ç po 10.put, u ulozi prezentera na┬Üli su se Aleksandra Grdi─ç, Maja Lena Lopatny, Hana Had┬×iavdagi─ç i Ankica Dobri─ç. U ┬×iriju su sjedili ugledni gosti me─Ĺu kojima Adnan ┬Őabuli─ç, Nikola Milojevi─ç, poznati modni agent Robert Stambolia. Pobjednike izbora krajem godine o─Źekuje i finalni svjetski izbor u Dominikanskoj Republici i Koreji.

ViÜe pogledajte u fotogaleriji Odr┬×an izbor Model Hrvatske za Model svijeta

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!