28. LIPNJA 2012. 13:10h

FOTO: Održan izbor Model Hrvatske za Model svijeta

Foto

Održan izbor Mod ...
0

Tekst

Na finalnom izboru Model Hrvatske za Model svijeta Green Gold club Zagreb 2012. pobijedili su Andreja Barešić iz Zagreba i Adnan Hasanbegović iz Pule.

U zabavnom dijelu nastupili su Jacques Houdek, Bojan Jambrošić, Minea i Ksenija Erker. Voditelji izbora bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač vlasnik licence za Hrvatsku.

Mnogobrojna publika u dvorani mogla je uživati i u hair style showu by Top stil. Koreografiju izbora potpisuje Nenad Muždeka, a šminku FLOR MAR. Na izboru, koji se održao sinoć po 10.put, u ulozi prezentera našli su se Aleksandra Grdić, Maja Lena Lopatny, Hana Hadžiavdagić i Ankica Dobrić. U žiriju su sjedili ugledni gosti među kojima Adnan Šabulić, Nikola Milojević, poznati modni agent Robert Stambolia. Pobjednike izbora krajem godine očekuje i finalni svjetski izbor u Dominikanskoj Republici i Koreji.

Više pogledajte u fotogaleriji Održan izbor Model Hrvatske za Model svijeta

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!