17. RUJNA 2012. 12:30h

FOTO: Održan casting za ovogodišnji jubilarni Cro A Porter

Foto

Održan casting ...
0

Tekst

Na castingu za ovogodišnji Cro A Porter, koji se održavao jučer u prostorijama kina Europa u Zagrebu, pojavilo se nekoliko stotina djevojaka iz svih eminentnih modnih agencija iz Hrvatske, poručuju organizatori tog modnog spektakla.

Inače ovogodišnji Cro A Porter slavi jubilarnu obljetnicu, a projekt je utemljen 2003. godine s ciljem promocije i postavljanja standarda u autorske kolekcije domaćih dizajnera.

Među imena koje je afirmirao Cro A Porter spadaju i danas popularni Elfsi, Hippy Garden, Zigman i Ivona Martinko koja će svoje kreacije uskoro predstaviti i u New Yorku.

 

Vie pogledajte u fotogaleriji Održan casting za Cro A Porter FAITH

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!