17. RUJNA 2013. 22:10h

FOTO: LONDON FASHION WEEK Revije u znaku romantike

London Fashion Week

Foto

London Fashion W ...
0

Tekst

 

Na ovogodišnjem London Fashion Weeku mogle su se vidjeti izrazito žute kombinacije, cvjetni uzorci koji podsjećaju na tropske vrtove, mnogo pastelnih boja: Dok mi ostali iz ormara polako vadimo zimsku odjeću, modna elita već gleda naprijed na trendove za proljeće koji su prikazani na London Fashion Weeku. 
Petodnevni stilom obavijeni event završen je u utorak nakon mnogih revija koje su prikazale žensku modu za nadolazeće proljeće. Revije su pripremile kuće u rasponu od komercijalnog Burberryja, Toma Forda i Paul Smitha do mladih i još nepoznatih talenata kao što su Peter Pilotto i Christopher Kane.  
Iako je London poznat po tome što je eklektična i nepredvidiva modna meka, nekoliko se stilova izdvojilo iz desetaka rfevija. Romantika je bila u zraku mnogih dizajnera, a puno je revija bilo u znaku pastelnih boja i cvjetnih uzoraka. Bila se popularne sve nijanse ružičaste.

 

Više pogledajte u fotogaleriji London Fashion Week

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!