TOTALNA RASPRODAJA

6. OUJKA 2009. 12:50h

FOTO: Kožne jakne već od 600 kuna

Tekst

Modna patrola zavirila je u trgovine na čijim izlozima vrišti natpis 'totalna rasprodaja' i otkrila koliko je što sniženo.

Iako je globalna recesija, zbog koje su kako prenose neki mediji građani posegnuli za antidepresivima, ženski dio populacije strahove od gubitka posla liječi izletom u trgovine u kojima je na snazi totalna rasprodaja.

Terra Nova

Veste se mogu kupiti po cijeni od 24 kn, zimske jakne od 39 kn, a traperice od 199 kn.
Kako bismo doznali što se zapravo krije iza atraktivnih natpisa ''sniženo 50 posto'', modna patrola portala Javno zavirila je u trgovine u kojima je naišla na neopisivu gužvu, te otkrila zašto zimske jakne, majice, topići i traperice s polica nestaju velikom brzinom.

Za one nešto plićeg džepa, Terra Nova je raj! Veste, majice, jakne pa čak i hlače mogu se naći po cijeni od 24 do 39 kuna. Vjerni modnoj marki Paul & Shark također će doći na svoje jer se zaista osjeti sniženje od 30 posto.

Ukoliko postoji neki odjevni predmet koji ste s čežnjom promatrali u izlogu, sad je pravo vrijeme da posjetite trgovine i priuštite si dok je na sniženju.

Pogledajte fotogaleriju Kožne jakne već od 600 kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!