REKORDNO IZDANJE

1. VELJAčE 2008. 18:18h

FOTO: Kate Moss na svojoj 25 naslovnici Voguea

Tekst

Kate Moss pojavila se na svojoj 25. naslovnici britanskog Voguea. Svojom pojavom ukrasila je izdanje za ožujak 2008.

Izdanje britanskog Voguea za ožujak 2008. je lomitelj rekorda. Top model Kate Moss je na svojoj 25. naslovnici tog magazina, a to je ujedno najveće ikad izdanje za mjesec ožujak - s 430 stranica.

Vogueovu miljenicu fotografirao je Craig McDean obučenu u Dolce & Gabanna, s prilično

lipanj 1998
lipanj 1998
umjetničkim izborom za pozadinu naslovnice. Slika gore desno bi trebala biti lažna, a ona na lijevo bi trebala biti prava stvar - potvrdu toga ćemo dobiti kada se izdanje pojavi na kioscima. Prateći naslovnicu, tu je i editorijal s Kate Moss na 14 stranica unutar magazina, izvještava Sassybella.com.

- To je iznenađujuće veliko izdanje, s obzirom na stanje u maloprodajnom poslu. Održao sam svom timu neko jutro govor u kojem sam im rekao da ne zapadnu u loše raspoloženje zbog recesije, misleći da će doći do smanjenja troškova, izjavio je Stephen Quinn, Vogueov publicist.

Pogledajte Kate na naslovnici za ožujak i usput se prisjetite njenih ostalih naslovnica za Vogue OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!