REKORDNO IZDANJE

1. VELJAŔE 2008. 18:18h

FOTO: Kate Moss na svojoj 25 naslovnici Voguea

Tekst

Kate Moss pojavila se na svojoj 25. naslovnici britanskog Voguea. Svojom pojavom ukrasila je izdanje za o┬×ujak 2008.

Izdanje britanskog Voguea za o┬×ujak 2008. je lomitelj rekorda. Top model Kate Moss je na svojoj 25. naslovnici tog magazina, a to je ujedno najve─çe ikad izdanje za mjesec o┬×ujak - s 430 stranica.

Vogueovu miljenicu fotografirao je Craig McDean obu─Źenu u Dolce & Gabanna, s prili─Źno

lipanj 1998
lipanj 1998
umjetni─Źkim izborom za pozadinu naslovnice. Slika gore desno bi trebala biti la┬×na, a ona na lijevo bi trebala biti prava stvar - potvrdu toga ─çemo dobiti kada se izdanje pojavi na kioscima. Prate─çi naslovnicu, tu je i editorijal s Kate Moss na 14 stranica unutar magazina, izvje┬Ütava Sassybella.com.

- To je iznena─Ĺuju─çe veliko izdanje, s obzirom na stanje u maloprodajnom poslu. Odr┬×ao sam svom timu neko jutro govor u kojem sam im rekao da ne zapadnu u lo┬Üe raspolo┬×enje zbog recesije, misle─çi da ─çe do─çi do smanjenja tro┬Ükova, izjavio je Stephen Quinn, Vogueov publicist.

Pogledajte Kate na naslovnici za o┬×ujak i usput se prisjetite njenih ostalih naslovnica za Vogue OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!