3. SVIBNJA 2013. 19:43h

FOTO: IMPRESIVNE FOTOGRAFIJE U lovu na vremenske nepogode

Foto

...
0

Tekst

O nezaustavljivoj moći prirode svjedoče impresivne fotografije koje je zabilježila amerikanka Camille Seaman radeći na svom projektu Big Cloud.

U seriji fotografija nazvanoj Big Cloud zabilježila je svu ljepotu i snagu oluja na podrčju Nebraske i Teksasa. U pratnji ekipe meteorologa Camille je na tom području kroz razdoblje od pet godina bilježila razvoj olujnih oblaka,a koliko priroda može biti čudesna i razorna pogledajte u priloženoj galeriji.

Više pogledajte u fotogaleriji

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!