3. SVIBNJA 2013. 19:43h

FOTO: IMPRESIVNE FOTOGRAFIJE U lovu na vremenske nepogode

Foto

...
0

Tekst

O nezaustavljivoj mo─çi prirode svjedo─Źe impresivne fotografije koje je zabilje┬×ila amerikanka Camille Seaman rade─çi na svom projektu Big Cloud.

U seriji fotografija nazvanoj Big Cloud zabilje┬×ila je svu ljepotu i snagu oluja na podr─Źju Nebraske i Teksasa. U pratnji ekipe meteorologa Camille je na tom podru─Źju kroz razdoblje od pet godina bilje┬×ila razvoj olujnih oblaka,a koliko priroda mo┬×e biti ─Źudesna i razorna pogledajte u prilo┬×enoj galeriji.

ViÜe pogledajte u fotogaleriji

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!