NAKON SVJETSKIH METROPOLA

16. SIJEèNJA 2009. 15:24h

FOTO: Faith Connexion stigao i u Hrvatsku

Tekst

Madonna, Eva Longoria, J.Lo samo su neke od svjetskih showbizz zvijezda koji svoju garderobu ne mogu zamisliti bez Faith Connexion.

Modna marka Faith, koju nerijetko vi?amo na stranicama domaćih i inozemnih modnih i showbizz magazina, ponajprije iz razloga Å¡to je odijevaju i obožavaju brojne svjetske poznate zvijezde, od nedavno je dostupna i hrvatskim modnim obožavateljima- onima koji u svakom trenutku, bilo da hodaju gradom, trče parkom, kreću u teretanu ili izlaze u klupski provod, žele izgledati urbano. Madonna, Eva Longoria, J.Lo, Lindsay Lohan, Paris Hilton samo su neke od svjetskih showbizz zvijezda koji svoju garderobu ne mogu zamisliti bez ove modne marke - pogledajte OVDJE.

Faith Connexion je prije nekoliko godina pokrenuo Ilan Delouis (27), modni dizajner i kreativac, objedinivši tri naizgled nespojiva koncepta – čednost, skladnost i rock'n'roll u jedno! U vrlo kratkom roku ova modna marka postala je neizbježan brend na luksuznom, ali i urbanom, svakodnevnom tržištu. U stvaranju u potpunosti nosivih, dnevnih i večernjih, kolekcija i odjevnih predmeta koji, nerijetko, vrlo zanimljivo i u 'granicama' koketiraju s ekstravagancijom i neočekivanim (modnim) detaljima, dizajner i njegov tim koriste vrhunske materijale (svila, kašmir, pamuk, jeans, koža …) te suvremenu tehnologiju prilikom obrade istih. Pojedini odjevni predmeti iz kolekcija dopunjeni su zanimljivim dodacima – metalne zakovice, remenje, lančići..., što im daje snažan i jedinstven izgled!

Ovaj brand je već nekoliko godina prisutan u svim svjetskim centrima mode poput New Yorka, Los Angelesa, Pariza, Barcelona, a od nedavno djeluje i u novootvorenom Faith Connextion dućanu u Gundulićevoj ulici, u samom srediÅ¡tu Zagreba.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!