5. TRAVNJA 2013. 22:31h

FOTO: Danijela Martinovi─ç zablistala na Cro a porteru

Foto

Danijela i znati ...
0

Tekst

Prekrasna splitska glazbenica Danijela Martinovi─ç zablistala je na ve─Źera┬Ünjem Cro a porteru.

U bijelom kombinezonu Arileo privla─Źila je znati┬×eljne poglede, a mnogi su iskoristili priliku i kako bi se fotografirali s glazbenicom.

Danijelu uskoro o─Źekuje turneja po slovenskim gradovima, a za ljetne mjesece priprema brojna iznena─Ĺenja, najavljuju iz njezinog PR tima. 

ViÜe pogledajte u fotogaleriji Danijela i znati┬×eljni pogledi na Cro a porteru

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!