SPONZORIRANI ─îLANAK

28. RUJNA 2009. 07:25h

DR MYKO SAN: Gljive protiv raka plu─ça

Tekst

DR MYKO SAN razvio je i proizvodi 12 preparata iz ljekovitih gljiva koji poma┬×u u borbi protiv raka, virusnih infekcija, hipertenzije...

Po─Źetkom rujna 2009. u Kini je odr┬×ana 5. me─Ĺunarodna konferencija o ljekovitim gljivama, na kojoj je, uz gotovo tisu─çu znanstvenika i stru─Źnjaka iz preko 30 zemalja, sudjelovala i delegacija poduze─ça DR MYKO SAN iz Zagreba.

Budu─çi da je DR MYKO SAN ┬ľ ZDRAVLJE IZ GLJIVA prvi hrvatski i europski proizvo─Ĺa─Ź preparata iz ljekovitih gljiva i u samom svjetskom vrhu u toj oblasti, ovom je poduze─çu ukazana ─Źast da organizira sljede─çu 6. me─Ĺunarodnu konferenciju o ljekovitim gljivama u Zagrebu u rujnu 2011. godine!

-.-DR MYKO SAN -.-DR MYKO SAN - Zdravlje iz gljiva
DR MYKO SAN - Zdravlje iz gljiva
Photo DR MYKO SAN  
DR MYKO SAN je razvio i proizvodi 12 preparata iz ljekovitih gljiva, na temelju provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istra┬×ivanja, koji poma┬×u protiv raka i virusnih infekcija, zdravstvenih problema povezanih s previsokim tlakom, masno─çama i ┬Üe─çerom, te neurodegenerativnih bolesti, a poma┬×u i oja─Źati imunitet i pobolj┬Üati op─çe zdravstveno stanje odraslih i djece.

Dr. sc. Ivan Jakopovi─ç, direktor poduze─ça, na spomenutoj konferenciji u Kini, prezentirao je rezultate studije o primjeni preparata poduze─ça DR MYKO SAN kod 65 oboljelih od raka plu─ça.

Primjena masivnih doza preparata zna─Źajno je pobolj┬Üavala op─çe stanje bolesnika

Primjena masivnih doza preparata zna─Źajno je pobolj┬Üavala op─çe stanje bolesnika i podno┬Üenje kemoterapije, a dugoro─Źni efekti su pokazali da korisnici ovih preparata i u poodmaklim fazama bolesti pre┬×ivljavaju ─Źe┬Ü─çe ili ┬×ive znatno dulje od onih koji imaju samo standardnu onkolo┬Üku terapiju!

Tako npr. kod mikrocelularnog raka plu─ça u ograni─Źenom obliku srednje pre┬×ivljavanje iznosi svega 14 mjeseci, a kod korisnika preparata iz gljiva ─Źak 37 mjeseci; dok u pro┬Üirenom obliku bolesti srednje pre┬×ivljavanje iznosi svega 7 do 9 mjeseci, kod korisnika preparata iz gljiva 27 mjeseci.

Kod nemikrocelularnog raka plu─ça pre┬×ivljavanje oboljelih s uznapredovalom bole┬Ü─çu tako─Ĺer je kod korisnika preparata iz ljekovitih gljiva daleko bolje nego kod bolesnika koji imaju samo standardnu onkolo┬Üku terapiju: ─Źak i kod najpro┬Üirenijeg 4. stadija bolesti (s udaljenim metastazama), gdje 4 godine do┬×ivi svega 2% bolesnika, 4 godine pre┬×ivljava gotovo 20% korisnika intenzivne mikoterapije!

Crvena krivulja pokazuje pre┬×ivljavanje po godinama bolesnika s metastatskim rakom plu─ça koji su imali samo uobi─Źajenu onkolo┬Üku terapiju, a plava pre┬×ivljavanje onih koji su tako─Ĺer intenzivno koristili preparate DR MYKO SANA.

Intenzivnija i dulja upotreba preparata iz gljiva daje i bolje kratkoro─Źne i dugoro─Źne efekte: npr. plava linija pokazuje pre┬×ivljavanje po mjesecima korisnika koji su preparate iz gljiva uzimali 30 do 40 dana, a ljubi─Źasta pre┬×ivljavanje onih koji su preparate uzimali 110 i vi┬Üe dana.

POSJETITE NA┬Ő WEBSITE:  www.zdravljeizgljiva.hr i www.mykosan.com

POSJETITE NA┬ŐU PRODAJU: Miramarska 109, Zagreb, tel/fax 01 4660095

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!