SPONZORIRANI ČLANAK

28. RUJNA 2009. 07:25h

DR MYKO SAN: Gljive protiv raka pluća

Tekst

DR MYKO SAN razvio je i proizvodi 12 preparata iz ljekovitih gljiva koji pomažu u borbi protiv raka, virusnih infekcija, hipertenzije...

Početkom rujna 2009. u Kini je održana 5. međunarodna konferencija o ljekovitim gljivama, na kojoj je, uz gotovo tisuću znanstvenika i stručnjaka iz preko 30 zemalja, sudjelovala i delegacija poduzeća DR MYKO SAN iz Zagreba.

Budući da je DR MYKO SAN – ZDRAVLJE IZ GLJIVA prvi hrvatski i europski proizvođač preparata iz ljekovitih gljiva i u samom svjetskom vrhu u toj oblasti, ovom je poduzeću ukazana čast da organizira sljedeću 6. međunarodnu konferenciju o ljekovitim gljivama u Zagrebu u rujnu 2011. godine!

-.-DR MYKO SAN -.-DR MYKO SAN - Zdravlje iz gljiva
DR MYKO SAN - Zdravlje iz gljiva
Photo DR MYKO SAN  
DR MYKO SAN je razvio i proizvodi 12 preparata iz ljekovitih gljiva, na temelju provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja, koji pomažu protiv raka i virusnih infekcija, zdravstvenih problema povezanih s previsokim tlakom, masnoćama i šećerom, te neurodegenerativnih bolesti, a pomažu i ojačati imunitet i poboljšati opće zdravstveno stanje odraslih i djece.

Dr. sc. Ivan Jakopović, direktor poduzeća, na spomenutoj konferenciji u Kini, prezentirao je rezultate studije o primjeni preparata poduzeća DR MYKO SAN kod 65 oboljelih od raka pluća.

Primjena masivnih doza preparata značajno je poboljšavala opće stanje bolesnika

Primjena masivnih doza preparata značajno je poboljšavala opće stanje bolesnika i podnošenje kemoterapije, a dugoročni efekti su pokazali da korisnici ovih preparata i u poodmaklim fazama bolesti preživljavaju češće ili žive znatno dulje od onih koji imaju samo standardnu onkološku terapiju!

Tako npr. kod mikrocelularnog raka pluća u ograničenom obliku srednje preživljavanje iznosi svega 14 mjeseci, a kod korisnika preparata iz gljiva čak 37 mjeseci; dok u proširenom obliku bolesti srednje preživljavanje iznosi svega 7 do 9 mjeseci, kod korisnika preparata iz gljiva 27 mjeseci.

Kod nemikrocelularnog raka pluća preživljavanje oboljelih s uznapredovalom bolešću također je kod korisnika preparata iz ljekovitih gljiva daleko bolje nego kod bolesnika koji imaju samo standardnu onkološku terapiju: čak i kod najproširenijeg 4. stadija bolesti (s udaljenim metastazama), gdje 4 godine doživi svega 2% bolesnika, 4 godine preživljava gotovo 20% korisnika intenzivne mikoterapije!

Crvena krivulja pokazuje preživljavanje po godinama bolesnika s metastatskim rakom pluća koji su imali samo uobičajenu onkološku terapiju, a plava preživljavanje onih koji su također intenzivno koristili preparate DR MYKO SANA.

Intenzivnija i dulja upotreba preparata iz gljiva daje i bolje kratkoročne i dugoročne efekte: npr. plava linija pokazuje preživljavanje po mjesecima korisnika koji su preparate iz gljiva uzimali 30 do 40 dana, a ljubičasta preživljavanje onih koji su preparate uzimali 110 i više dana.

POSJETITE NAŠ WEBSITE:  www.zdravljeizgljiva.hr i www.mykosan.com

POSJETITE NAŠU PRODAJU: Miramarska 109, Zagreb, tel/fax 01 4660095

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!