22. RUJNA 2012. 22:16h

Dnevni horoskop za nedjelju 23. rujna

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Va┬Ü entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu se protuma─Źiti na razli─Źite na─Źine, stoga pa┬×ljivije birajte rije─Źi koje koristite u dru┬Ütvu suradnika ili u javnom ┬×ivotu. Potrebna je ve─ça mudrost da izbalansirate svoje ┬×elje i mogu─çnosti. Poka┬×ite voljenoj osobi da dobra volja i pa┬×nja zna─Źe mnogo vi┬Üe od nekih ┼ąsvjetlucavih poklona┼Ą koji se olako daruju. O─Źarajte svog partnera na pravi na─Źin.

Bik: Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostru─Źite svoje poslovno-financijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se netko sa strane upli─çe u Va┬Üu koncepciju ili u planove koje provodite. Nema razloga za la┬×nu skromnost u bilo kojem pogledu. Potrudite se osvojiti ne─Źiju emotivnu pa┬×nju na prikladan na─Źin i da zadovoljite o─Źekivanja. Slobodno upotrijebite svoje zavodni─Źke manire i ┬Üarm koji imate.

Blizanci: Ne─Źija pri─Źa na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Va┬Üi odgovori po sli─Źnom obrascu zvu─Źe kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjavate na razli─Źite strane i da se optere─çujete s nekim ambicioznim ciljevima. Budite promi┬Üljeniji u svakom pogledu i umjereniji u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Prijat ─çe Vam susret s bliskim prijateljima i posebno ne─Źija emotivna pa┬×nja.


Rak: Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono ┬Üto ─Źinite, nemojte dozvoliti da Vas iznenada pokolebaju nove informacije ili ne─Źija pri─Źa. Va┬×no je ispuniti svoja obe─çanja ili neka utvr─Ĺena pravila u poslovnoj suradnji. Emotivno zadovoljstvo je najljep┬Üi do┬×ivljaj koji Vas prati, potrudite se delujelovati neodoljivo na osobu koja privla─Źi Va┬Üu pa┬×nju. Potvrdit ─çe se da imate dovoljno sre─çe.


Lav: Ukoliko Vam se ne vi─Ĺa ne─Źija uloga ili pona┬Üanje, strpljivo ─Źekajte na pravi trenutak za poslovnu akciju. Va┬×no je da pravilno procjenite svoje ┬×elje u odnosu na realne mogu─çnosti koje imate. Nema razloga da pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Umjesto nekih sitnih zamjerki poka┬×ite da imate ┬Üiroko srce i dobru volju. Ponekad se uz srda─Źan osmijeh sve mo┬×e promijeniti.


Djevica: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim doga─Ĺajima na poslovnoj sceni, nemojte davati slu┬×bena obe─çanja ve─ç zatra┬×ite ne─Źije posredovanje. Sve probleme je lak┬Üe rije┬Üiti uz ne─Źije prisustvo. Izrazite svoje osje─çaje, budite dovoljno nje┬×ni i ma┬Ütoviti u dru┬Ütvu voljene osobe kao ┬Üto se to i o─Źekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na ne─Źiji poziv. Odgovarat ─çe Vam ne─Źije dru┬Ütvo.


Vaga: Nepotrebno ulije─çete u ne─Źiju zamku i preveli─Źavate svoje intelektualne ili prakti─Źne sposobnosti. Nema razloga da ┬×alite za propu┬Ütenom prilikom, ve─ç trebate sagledati korisnu pouku o pravilima poslovnog pona┬Üanja. Va┬×no je da sa─Źuvate osobno dostojanstvo i dobro raspolo┬×enje u dru┬Ütvu bliske osobe. U┬×ivajte u dobroj zabavi koja odgovora Va┬Üem ukusu i uz osobu koja Vam je draga.


┬Őkorpion: Netko mo┬×da ugro┬×ava Va┬Üe poslovne interese, ali nema razloga za ve─çu zabrinutost. Sa─Źekajte na povoljniji trenutak kada ─çete u potpunosti ostvariti svoje namjere. Va┬×no je pravilno procjeniti redoslijed poteza. U odnosu s voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan na─Źin mo┬×ete ostvariti neke svoje ljubavne ┬×elje. U┬×ivajte vi┬Üe u lijepim stvarima koje ┬×ivot ─Źine posebnim.


Strijelac: Va┬Üe raspolo┬×enje se nalazi na vrhuncu. Zavr┬Üavate jedan va┬×an posao koji Vam ulijeva osje─çaj samopouzdanja. Va┬×no je da osjetite dodatnu psiholo┬Üku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. U susretu s voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje li─Źnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno ma┬Ütoviti i inspitativni u svakom pogledu, preuzmite stvari u svoje ruke.


Jarac: Odbijate prihvatiti ne─Źiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod odre─Ĺenim uvjetima. Izbjegavajte razli─Źite na─Źine ucjenjivanja ili natjecateljsku atmosferu koju name─çe netko od suradnika. Smeta Vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u izra┬×avanju. U─Źinite ne┬Üto po tom pitanju kako biste promijenili sada┬Ünju poziciju.

Vodenjak: Ukoliko netko kritizira Va┬Üe ideje ili pona┬Üanje, poka┬×ite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Va┬×no je pobolj┬Üati poslovni rejting i udru┬×iti svoje interese sa uspje┬Ünim ili utjecajnim suradnicima. Potrudite se da u potpunosti ispo┬Ütujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pa┬×nju na ┼ąva┬×ne sitnice┼Ą, koje na indirektan na─Źin otkrivaju ne─Źije namjere.


Ribe: U dogovoru s jednom osobom zavr┬Üavate posao koji djeluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se ─Źuje, tako da Vas o─Źekuje neki na─Źin utjecajne reklame ili dobitka. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspjeh. Izgleda da netko sa strane u izvjesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namjera, nalazite se na korak do velike radosti.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!