22. RUJNA 2012. 22:16h

Dnevni horoskop za nedjelju 23. rujna

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu se protumačiti na različite načine, stoga pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu suradnika ili u javnom životu. Potrebna je veća mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od nekih »svjetlucavih poklona« koji se olako daruju. Očarajte svog partnera na pravi način.

Bik: Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-financijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se netko sa strane upliće u Vašu koncepciju ili u planove koje provodite. Nema razloga za lažnu skromnost u bilo kojem pogledu. Potrudite se osvojiti nečiju emotivnu pažnju na prikladan način i da zadovoljite očekivanja. Slobodno upotrijebite svoje zavodničke manire i šarm koji imate.

Blizanci: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete s nekim ambicioznim ciljevima. Budite promišljeniji u svakom pogledu i umjereniji u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Prijat će Vam susret s bliskim prijateljima i posebno nečija emotivna pažnja.


Rak: Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je ispuniti svoja obećanja ili neka utvrđena pravila u poslovnoj suradnji. Emotivno zadovoljstvo je najljepši doživljaj koji Vas prati, potrudite se delujelovati neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Potvrdit će se da imate dovoljno sreće.


Lav: Ukoliko Vam se ne viđa nečija uloga ili ponašanje, strpljivo čekajte na pravi trenutak za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procjenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate. Nema razloga da pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Umjesto nekih sitnih zamjerki pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad se uz srdačan osmijeh sve može promijeniti.


Djevica: Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati službena obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo. Izrazite svoje osjećaje, budite dovoljno nježni i maštoviti u društvu voljene osobe kao što se to i očekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Odgovarat će Vam nečije društvo.


Vaga: Nepotrebno ulijećete u nečiju zamku i preveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već trebate sagledati korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Važno je da sačuvate osobno dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu i uz osobu koja Vam je draga.


Škorpion: Netko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namjere. Važno je pravilno procjeniti redoslijed poteza. U odnosu s voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete ostvariti neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lijepim stvarima koje život čine posebnim.


Strijelac: Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji Vam ulijeva osjećaj samopouzdanja. Važno je da osjetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. U susretu s voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu, preuzmite stvari u svoje ruke.


Jarac: Odbijate prihvatiti nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uvjetima. Izbjegavajte različite načine ucjenjivanja ili natjecateljsku atmosferu koju nameće netko od suradnika. Smeta Vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promijenili sadašnju poziciju.

Vodenjak: Ukoliko netko kritizira Vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je poboljšati poslovni rejting i udružiti svoje interese sa uspješnim ili utjecajnim suradnicima. Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice«, koje na indirektan način otkrivaju nečije namjere.


Ribe: U dogovoru s jednom osobom završavate posao koji djeluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje neki način utjecajne reklame ili dobitka. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspjeh. Izgleda da netko sa strane u izvjesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namjera, nalazite se na korak do velike radosti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!