24. LISTOPADA 2012. 23:04h

Dnevni horoskop za četvrtak 25. listopada 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Očekuju Vas zanimljivi susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na dojam koji ostavljate u društvu suradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite ugodne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno zanimanje za Vaše ideje, nastavite s provjerenom taktikom.

Bik: Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa suradnicima, ali to ne treba utjecati na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osjetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvijek sve može prilagoditi zajedničkim potrebama.

Blizanci: Netko iznenada poremeti Vaše poslovno-financijske planove i ignorira Vaše primjedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da netko u Vama potiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u suparničke odnose, a zatim da trpite ružne posljedice. Budite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmjerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namjere.

Rak: Ako ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspjeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da imate različite sposobnosti koje jamče zajednički uspjeh. Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrijebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Odgovarat će Vam neki novi i uzbudljivi susret.

Lav: Djelujete samouvjereno i računate na iskrenu podršku bliskih suradnika. Znate organizirati zajedničku akciju ili napraviti pravilnu raspodjelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspjeh u robnim i novčanim razmjenama. Sviđa Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba uputiti neki »ljubavni signal«.

Djevica: Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni u zaštiti svojih poslovnih interesa u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbjegavajte sumnjive poslovno-financijske ponude. Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržati svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati.

Vaga: Ukoliko Vas netko nagovara na poslovno-financijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posljedicama. Netko može razotkriti Vaše tajne namjere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Škorpion: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namjere. Ponekad treba djelovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osjećaje.

Strijelac: Ako želite ostvariti svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati ​​nemoguća rješenja, već prikupite sve potrebne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba animirati jednu osobu. Izbjegavajte suparničke ili natjecateljske uloge u odnosu s partnerom.

Jarac: Jasno Vam je da sve ima svoj »vijek trajanja«, ali uporno inzistirate na stvarima koje su prošle. U susretu sa suradnicima uzaludno pokušavate promijeniti nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumijevanje na Vas djeluje obeshrabrujuće, reagirate osjetljivije nego obično. Uljepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni.

Vodenjak: Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cijenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i spremiti svoju poziciju u krugu suradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše pričati o svojim osjećajima, odgovara Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi.

Ribe: Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim Vaš uspjeh ovisi od nečijeg utjecaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtjevno u društvu suradnika. U emotivnom smislu, bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može Vas razočarti na neočekivani način.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!