24. LISTOPADA 2012. 23:04h

Dnevni horoskop za ─Źetvrtak 25. listopada 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: O─Źekuju Vas zanimljivi susreti, obratite pa┬×nju na svoj stil izra┬×avanja ili na dojam koji ostavljate u dru┬Ütvu suradnika. U─Źinite sve ┬Üto je potrebno, da spojite ugodne situacije sa korisnim ciljevima u razli─Źitim pravcima. Sve je mogu─çe kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno zanimanje za Va┬Üe ideje, nastavite s provjerenom taktikom.

Bik: O─Źekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa suradnicima, ali to ne treba utjecati na Va┬Üu koncentraciju i dobru volju. Sa─Źuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Va┬×no je da osjetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u dru┬Ütvu bliske osobe. Uvijek sve mo┬×e prilagoditi zajedni─Źkim potrebama.

Blizanci: Netko iznenada poremeti Va┬Üe poslovno-financijske planove i ignorira Va┬Üe primjedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da netko u Vama poti─Źe niske strasti. Nema razloga da ulazite u suparni─Źke odnose, a zatim da trpite ru┬×ne posljedice. Budite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmjerite svoje mogu─çnosti. Poka┬×ite da imate dovoljno stila i dobre namjere.

Rak: Ako ste dovoljno snala┬×ljivi ili brzi u poslovnoj akciji, o─Źekuje Vas uspjeh na razli─Źitim stranama. Poka┬×ite svojoj okolini da imate razli─Źite sposobnosti koje jam─Źe zajedni─Źki uspjeh. Privla─Źi Vas nova ┼ąemotivna igra┼Ą, upotrijebite svoj ┬Üarm i diskretno odgovorite na ne─Źiji poziv ili na ljubavnu poruku. Odgovarat ─çe Vam neki novi i uzbudljivi susret.

Lav: Djelujete samouvjereno i ra─Źunate na iskrenu podr┬Üku bliskih suradnika. Znate organizirati zajedni─Źku akciju ili napraviti pravilnu raspodjelu poslovnih uloga i interesa. O─Źekuje Vas uspjeh u robnim i nov─Źanim razmjenama. Svi─Ĺa Vam se ono ┬Üto je ┼ąnedosti┬×no┼Ą ili osoba do koje ne dopire Va┬Ü glas. Razmislite kome treba uputiti neki ┼ąljubavni signal┼Ą.

Djevica: Ponekad treba upotrijebiti razli─Źite mjere predostro┬×nosti. Dovoljno ste razumni u za┬Ütiti svojih poslovnih interesa u kriti─Źnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbjegavajte sumnjive poslovno-financijske ponude. Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadr┬×ati svoju pa┬×nju na voljenoj osobi. U┬×ivajte u zajedni─Źkoj sre─çi koja Vas prati.

Vaga: Ukoliko Vas netko nagovara na poslovno-financijski izazov ili na zajedni─Źku avanturu, dobro razmislite o mogu─çim posljedicama. Netko mo┬×e razotkriti Va┬Üe tajne namjere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim o─Źekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Va┬Üa nestrpljivost djeluje zbunjuju─çe na voljenu osobu.

┬Őkorpion: Obratite pa┬×nju na razli─Źite informacije koje imaju prakti─Źno zna─Źenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namjere. Ponekad treba djelovati dovoljno brzo i bez suvi┬Ünog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. U┬×ivajte u stvarima koje odgovaraju zajedni─Źkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osje─çaje.

Strijelac: Ako ┬×elite ostvariti svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je ne─Źija podr┬Üka ili posredovanje. Nemojte o─Źekivati ​​nemogu─ça rje┬Üenja, ve─ç prikupite sve potrebne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji na─Źin treba animirati jednu osobu. Izbjegavajte suparni─Źke ili natjecateljske uloge u odnosu s partnerom.

Jarac: Jasno Vam je da sve ima svoj ┼ąvijek trajanja┼Ą, ali uporno inzistirate na stvarima koje su pro┬Üle. U susretu sa suradnicima uzaludno poku┬Üavate promijeniti ne─Źije mi┬Üljenje i pona┬Üanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumijevanje na Vas djeluje obeshrabruju─çe, reagirate osjetljivije nego obi─Źno. Uljep┬Üajte svoje raspolo┬×enje na neki od na─Źina koji su Vam lak┬Üe dostupni.

Vodenjak: Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cijenu. Potrudite se da pravilno za┬Ütitite poslovne interese i spremiti svoju poziciju u krugu suradnika. Lo┬Ü dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne ┬×elite previ┬Üe pri─Źati o svojim osje─çajima, odgovara Vam ne─Źije intimno dru┬Ütvo i potreba da Vam iskreno ugodi.

Ribe: Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapa┬×enu ulogu, me─Ĺutim Va┬Ü uspjeh ovisi od ne─Źijeg utjecaja. Nema potrebe da se pona┬Üate previ┬Üe nametljivo i zahtjevno u dru┬Ütvu suradnika. U emotivnom smislu, bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku ┼ązabranjenu zonu┼Ą ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, mo┬×e Vas razo─Źarti na neo─Źekivani na─Źin.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!