12. RUJNA 2012. 23:38h

Dnevni horoskop za ─Źetvrtak 13. rujna 2012.

Zodiak

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Djelujete kao osoba koja ulijeva veliku sigurnost i povjerenje. Va┬×no je da osmislite svoj nastup pred suradnicima. Pozitivni rezultati proizlaze iz zajedni─Źke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj utjecaj. Stalo Vam je da osvojite ne─Źiju iskrenu pa┬×nju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustru─Źavanja, slobodno upotrebite svoj ┬Üarm i zavodni─Źke sposobnosti koje posjedujete.

Bik: Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapa┬×enu ulogu u dru┬Ütvu suradnika. Zatra┬×ite ne─Źije stru─Źno mi┬Üljenje, prije nego ┬Üto donesete kona─Źnu odluku u procjeni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih doga─Ĺaja koji po─Źinju uznemiravati Va┬Üu porodicu. Ne uspjevate na najbolji na─Źin i sa sigurno┬Ü─çu odgonetnuti ne─Źije mi┬Üljenje i pona┬Üanje.

Blizanci: ┬Äelite prihvatiti posao koji donosi dobru zaradu. Me─Ĺutim, pokazat ─çe se da imate neku pogre┬Ünu ra─Źunicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbjegavajte brzopletost u svojim procjenama i pona┬Üanju. U odnosu s voljenom osobom izvjesne promjene su skoro neizbje┬×ne. Nema razloga da se skrivate iza nekih ┼ąla┬×nih obe─çanja┼Ą, jer problemi se ne─çe rje┬Üavati sami od sebe.


Rak: Imate dobre ideje i spremni ste prihvatiti nova rje┬Üenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namjere potrebne su Vam provjerene informacije. Okolina je spremna podr┬×ati Va┬Üu ulogu i o─Źekivanja u zajedni─Źkoj akciji. Poka┬×ite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslu┬×uje beskrajnu pa┬×nju ili razumijevanje s Va┬Üe strane.


Lav: U susretu sa suradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok netko ne zatra┬×i odre─Ĺenu uslugu ili pokornost s Va┬Üe strane. Me─Ĺutim, bez ne─Źije podr┬Üke ne mo┬×ete ostvariti sve svoje ciljeve. Partner ─Źini mnoge stvari zbog kojih se zaista trebate osje─çati veoma polaskano. Netko ┬×eli  Vas razveseli i usre─çi na poseban na─Źin ┬Üto ─çe Vam imponirati.

Djevica: Netko je na Va┬Üoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolirate svoju psihi─Źku i emotivnu tenziju, kroz poja─Źanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas netko optere─çuje. Na sre─çu, voljena osoba dobro poznaje Va┬Ü ukus i zna Vam ugoditi na razli─Źite na─Źine. U┬×ivajte u svom svijetu intime i u bliskom dru┬Ütvu.

Vaga: Djelujete raspolo┬×eno i svoj posao obavljate na rutinski na─Źin, bez dodatnih sumnji. Ne obra─çajte posebnu pa┬×nju na suradnike koji imaju druga─Źije ideje, ne ┬×elite utjecati na ne─Źije mi┬Üljenje ili odluku. Poku┬Üavate pravilno razumijeti ne─Źiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suvi┬Üe skriveni i te┬Üko ih je protuma─Źiti na odgovaraju─çi na─Źin. Ako pogrije┬Üite, brzo ─çete se pokajati.

┬Őkorpion: Ukoliko Vam smeta ne─Źije prisustvo izbjegavajte suparni─Źke odnose. Poslovne probleme trebate  rje┬Üavati razumno i bez velike euforije. Va┬×no je uspostaviti bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid pretjerivanja unosi dodatnu konfuziju sa okolinom i naru┬Üava Vas psiholo┬Üki mir. Planirajte neku romanti─Źnu zabavu ili susret s jednom bliskom osobom.

Strijelac: Ne svi─Ĺa Vam se saznanje da trpite zbog ne─Źije samovolje ili da se nalazite u mo┬×da inferiornoj poziciji u odnosu na svoje suradnike. Ipak, ne mo┬×ete lako promijeniti poslovno-financijski poredak i ne─Źiju volju. Nepotrebno se optere─çujete razli─Źitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmi┬Üljanju i ubrzo sve ─çe krenuti u pozitivnom pravcu.

Jarac: Imate dojam da su Va┬Üe ideje od presudnog zna─Źaja i zbog toga se po─Źinjete sukobljavati sa odre─Ĺenim suradnicima. Svatko ima pravo na svoje mi┬Üljenje, ali novi sukobi nepotrebno ote┬×avaju nastavak suradnje. Birate ┼ąvelike rije─Źi┼Ą pred voljenom osobom kako biste ostavili odre─Ĺeni dojam. Po─Źinjete shva─çati kako se Va┬Üe ┬×elje i kriteriji razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju.

Vodenjak: Na vrijeme trebate ispraviti svoje poslovne propuste. Mogu─ç je pozitivan rasplet doga─Ĺaja, pod uvjetom da konzultirate bliske suradnike i sa─Źuvate prisebnost duha u odlu─Źuju─çim situacijama. Poja─Źana sjeta Vas navodi na pogre┬Üan zaklju─Źak. Partner samo prividno djeluje nezainteresirano za Va┬Üu pri─Źu i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno druga─Źije i suprotno od onoga ┬Üto nam se ─Źini.

Ribe: Osje─çate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbjegavajte natjecateljsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred suradnicima. Va┬×no je u predvi─Ĺenom roku zavr┬Üiti svoje redovne obaveze. Susret s jednom osobom u Vama poti─Źe sje─çanje na ugodne uspomene. Ipak, ne ┬×elite se prepustiti emotivnim valovima i nostalgiji. Potrudite si uljep┬Üat raspolo┬×enje.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!