12. RUJNA 2012. 23:38h

Dnevni horoskop za četvrtak 13. rujna 2012.

Zodiak

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Djelujete kao osoba koja ulijeva veliku sigurnost i povjerenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred suradnicima. Pozitivni rezultati proizlaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj utjecaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posjedujete.

Bik: Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu suradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, prije nego što donesete konačnu odluku u procjeni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji počinju uznemiravati Vašu porodicu. Ne uspjevate na najbolji način i sa sigurnošću odgonetnuti nečije mišljenje i ponašanje.

Blizanci: Želite prihvatiti posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazat će se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbjegavajte brzopletost u svojim procjenama i ponašanju. U odnosu s voljenom osobom izvjesne promjene su skoro neizbježne. Nema razloga da se skrivate iza nekih »lažnih obećanja«, jer problemi se neće rješavati sami od sebe.


Rak: Imate dobre ideje i spremni ste prihvatiti nova rješenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namjere potrebne su Vam provjerene informacije. Okolina je spremna podržati Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumijevanje s Vaše strane.


Lav: U susretu sa suradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok netko ne zatraži određenu uslugu ili pokornost s Vaše strane. Međutim, bez nečije podrške ne možete ostvariti sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih se zaista trebate osjećati veoma polaskano. Netko želi  Vas razveseli i usreći na poseban način što će Vam imponirati.

Djevica: Netko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolirate svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas netko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i zna Vam ugoditi na različite načine. Uživajte u svom svijetu intime i u bliskom društvu.

Vaga: Djelujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćajte posebnu pažnju na suradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite utjecati na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno razumijeti nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogriješite, brzo ćete se pokajati.

Škorpion: Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbjegavajte suparničke odnose. Poslovne probleme trebate  rješavati razumno i bez velike euforije. Važno je uspostaviti bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid pretjerivanja unosi dodatnu konfuziju sa okolinom i narušava Vas psihološki mir. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret s jednom bliskom osobom.

Strijelac: Ne sviđa Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje suradnike. Ipak, ne možete lako promijeniti poslovno-financijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu.

Jarac: Imate dojam da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga se počinjete sukobljavati sa određenim suradnicima. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak suradnje. Birate »velike riječi« pred voljenom osobom kako biste ostavili određeni dojam. Počinjete shvaćati kako se Vaše želje i kriteriji razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju.

Vodenjak: Na vrijeme trebate ispraviti svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet događaja, pod uvjetom da konzultirate bliske suradnike i sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sjeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno djeluje nezainteresirano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini.

Ribe: Osjećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbjegavajte natjecateljsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred suradnicima. Važno je u predviđenom roku završiti svoje redovne obaveze. Susret s jednom osobom u Vama potiče sjećanje na ugodne uspomene. Ipak, ne želite se prepustiti emotivnim valovima i nostalgiji. Potrudite si uljepšat raspoloženje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!