7. KOLOVOZA 2012. 21:48h

Dnevni horoskop za 8. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Djelujete anga┬×irano na razli─Źitim stranama, ali imate lo┬Ü predosje─çaj i svoju okolinu promatrate sa odre─Ĺenom dozom nepovjerenja. Najbolje funkcionirate kada se oslanjate na osobnu procjenu i snagu. Iritira Vas partnerovo pona┬Üanje ili namjera da Vas navede na svoj izbor. Netko u Vama budi ┬×elju za emotivnom dominacijom i osje─çate dodatnu tenziju.

Bik: Djelujete napeto u situacijama kada suradnici imaju lak┬Üe ili jednostavnije rje┬Üenje. Ako zatra┬×ite ne─Źiju pomo─ç, budite spremni i na odgovaraju─çu protiuuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip ┼ąuzimanja ili davanja┼Ą. Ne mo┬×ete ostati ravnodu┬Üni na ne─Źiju pojavu i pona┬Üanje. Uznemireni ste i te┬×e kontrolirate svoje emocije.

Blizanci: Optere─çeni ste razli─Źitim obavezama, ali ─Źinite sve ┬Üto je potrebno da se koncentrirate na prioritetne ciljeve. Nove doga─Ĺaje naj─Źe┬Ü─çe do┬×ivljavate kao veliki teret ili nepravdu koju Vam name─çe bli┬×a okolina. Polo┬×aj Mjeseca utje─Źe na Va┬Üu emotivnu ili psihi─Źku uznemirenost, te┬×e razlikujete svoje subjektivne ┬×elje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku va┬×nu odluku.


Rak: Nalazite se u neobi─Źnoj situaciji, imate dojam da netko od suradnika testira Va┬Üe mogu─çnosti ili da Vas profesionalno isku┬Üava. Razli─Źita pitanja o poslovnim odnosima i povjerenju za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnji─Źavost prema voljenoj osobi ili osje─çaj emotivne rezignacije. Poti─Źite u sebi sve pozitivne aspekte svoje li─Źnosti.


Lav: Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje razli─Źite okolnosti koje ote┬×avaju uspje┬Ünu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju trebate ispo┬Ütovati. Nastupate previ┬Üe teatralno u svom pona┬Üanju i Va┬Üe rije─Źi ne zvu─Źe dovoljno uvjerljivo pred osobom koja Vam se svi─Ĺa. Promijenite svoj stil pona┬Üanja.


Djevica: Imponira Vam saznanje da Vas netko predstavlja kao uspje┬Ünu ili nesvakida┬Ünju osobu. Va┬Ü stil izra┬×avanja i poslovni rezultati, djeluju kao veliki poticaj na bli┬×u okolinu. Trebate odrediti nova pravila u poslovnoj suradnji. Osje─çate emotivnu naklonost i zajedni─Źku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na razli─Źitim nivoima.

Vaga: Djelujete kao osoba koja ima efikasno rje┬Üenje za razli─Źite probleme. Dovoljno ste vje┬Üti da zadovoljite razli─Źite kriterije o uspje┬Ünom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedni─Źke akcije. Mudro pre┬Üu─çujete istinu o ┼ądetaljima┼Ą koji nisu po ne─Źijoj volji. Nema potrebe da podcjenjujete partnerove mogu─çnosti jer nije sve onako kao ┬Üto Vam se ─Źini.


┬Őkorpion: Nepotrebno se zapetljavate u razli─Źite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anaga┬×irate na paralelnim poslovima. Neskromnost u procjeni osobnih mogu─çnosti mo┬×e Vas dovesti u neugodnu situaciju. Djelujete previ┬Üe uznemireno, ne mo┬×ete ostvariti sve svoje namjere u susretu sa voljenom osobom. O─Źekujete novi rasplet doga─Ĺaja.


Strijelac: Imate dojam da Vam netko uskra─çuje mogu─çnost izbora. Bez obzira na vje┬Ütinu i mentalne spekulacije koje primjenjujete, netko unaprijed i to─Źno predvi─Ĺa Va┬Üe poslovne poteze. Na┬×alost, lijepe i korisne stvari ne mo┬×ete dobiti u zajedni─Źkom paketu. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi ┬×eljeni epilog. Morate se vratiti korak unazad kako biste raspetljali situaciju.

Jarac: Djelujete vrlo promi┬Üljeno i donosite razumna rje┬Üenja. Stil koji primjenjujete okolina tuma─Źi na razli─Źite na─Źine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspjeha. Poku┬Üavate osvojiti ne─Źiju emotivnu naklonost, ali kao da to ─Źinite na pogre┬Üan na─Źin ili sa velikom dozom pretjerivanja. Va┬×no je da pravilno razumijete ne─Źiju poruku.


Vodenjak: Pred Vama su razli─Źite obaveze koje zahtjevaju zajedni─Źki dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmjerite osobne mogu─çnosti i pa┬×ljivije birajte suradnike od povjerenja. Zavr┬Üite na vrijeme zapo─Źeti posao. Va┬×no je da bolje razumijete ne─Źije afinitete, posebno kada imate razli─Źita uvjerenja. Nema razloga da se pona┬Üate previ┬Üe zahtjevno i nadmetno u dru┬Ütvu voljene osobe.


Ribe: Mogu─çe je da Vam izmi─Źe jedna poslovno-financijska prilika, ali sada ne vrijedi ┬×aliti. Usmjerite svoju pa┬×nju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upore─Ĺujete sa nekim suradnicima, poka┬×ite da posjedujete prakti─Źnu pamet. Budite pa┬×ljiviji nego obi─Źno u izra┬×avanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da Vas netko isprovocira na pogre┬Üno pona┬Üanje. Odlozite provo─Ĺenje nekih odluka.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!