7. KOLOVOZA 2012. 21:48h

Dnevni horoskop za 8. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Djelujete angažirano na različitim stranama, ali imate loš predosjećaj i svoju okolinu promatrate sa određenom dozom nepovjerenja. Najbolje funkcionirate kada se oslanjate na osobnu procjenu i snagu. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili namjera da Vas navede na svoj izbor. Netko u Vama budi želju za emotivnom dominacijom i osjećate dodatnu tenziju.

Bik: Djelujete napeto u situacijama kada suradnici imaju lakše ili jednostavnije rješenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protiuuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip »uzimanja ili davanja«. Ne možete ostati ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolirate svoje emocije.

Blizanci: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrirate na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Položaj Mjeseca utječe na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.


Rak: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate dojam da netko od suradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i povjerenju za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osjećaj emotivne rezignacije. Potičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.


Lav: Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspješnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju trebate ispoštovati. Nastupate previše teatralno u svom ponašanju i Vaše riječi ne zvuče dovoljno uvjerljivo pred osobom koja Vam se sviđa. Promijenite svoj stil ponašanja.


Djevica: Imponira Vam saznanje da Vas netko predstavlja kao uspješnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, djeluju kao veliki poticaj na bližu okolinu. Trebate odrediti nova pravila u poslovnoj suradnji. Osjećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

Vaga: Djelujete kao osoba koja ima efikasno rješenje za različite probleme. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterije o uspješnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije. Mudro prešućujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcjenjujete partnerove mogućnosti jer nije sve onako kao što Vam se čini.


Škorpion: Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažirate na paralelnim poslovima. Neskromnost u procjeni osobnih mogućnosti može Vas dovesti u neugodnu situaciju. Djelujete previše uznemireno, ne možete ostvariti sve svoje namjere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.


Strijelac: Imate dojam da Vam netko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na vještinu i mentalne spekulacije koje primjenjujete, netko unaprijed i točno predviđa Vaše poslovne poteze. Nažalost, lijepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate se vratiti korak unazad kako biste raspetljali situaciju.

Jarac: Djelujete vrlo promišljeno i donosite razumna rješenja. Stil koji primjenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspjeha. Pokušavate osvojiti nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Važno je da pravilno razumijete nečiju poruku.


Vodenjak: Pred Vama su različite obaveze koje zahtjevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmjerite osobne mogućnosti i pažljivije birajte suradnike od povjerenja. Završite na vrijeme započeti posao. Važno je da bolje razumijete nečije afinitete, posebno kada imate različita uvjerenja. Nema razloga da se ponašate previše zahtjevno i nadmetno u društvu voljene osobe.


Ribe: Moguće je da Vam izmiče jedna poslovno-financijska prilika, ali sada ne vrijedi žaliti. Usmjerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa nekim suradnicima, pokažite da posjedujete praktičnu pamet. Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da Vas netko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odlozite provođenje nekih odluka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!