31. KOLOVOZA 2012. 10:08h

Dnevni horoskop za 31. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Ukoliko netko kritizira Va┬Ü na─Źin rada nema razloga reagirati previ┬Üe impulzivno. Obratite pa┬×nju na koristan savjet, uvijek postoji mogu─çnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedni─Źkih rje┬Üenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je mo┬×da realnija procjena, nemojte tra┬×iti neke nemogu─çe ustupke. Sa vi┬Üe po┬Ütovanja prihvatite ono ┬Üto dobijate.

Bik: Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u odre─Ĺene suradnike, mo┬×da treba na vrijeme i pravilno za┬Ütititi svoje poslovne interese. Nema se potrebe raspravljati sa neistomi┬Üljenicima ve─ç preuzeti inicijativu koja vodi prema pozitivnim rezultatima. Partner uz svu dobru volju mo┬×da ne razumije uvijek i u potpunosti sve Va┬Üe namjere te o─Źekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedni─Źkih planova.

Blizanci: Nove informacije zvu─Źe komplicirano i neki suradnici ne ispunjavaju mo┬×da u potpunosti sva Va┬Üa o─Źekivanja, ali Vi se dobro snalazite u razli─Źitim situacijama. Detaljno provjerite razli─Źite okolnosti, prije nego ┬Üto zapo─Źnete novu poslovnu akciju. Povremeno osje─çate izvjesnu nelagodu pred bliskom osobom i djelujete napeto. Nemojte davati pogre┬Üna obe─çanja i prihvatite iskreni razgovor.

Rak: Netko Vas dovodi pred skoro svr┬Üeni ─Źin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbjegavajte afektivno pona┬Üanje i zatra┬×ite nec─Źju podr┬Üku. Sve ┬Üto ─Źinite ostavlja odre─Ĺene posljedice na Va┬Ü poslovni ili dru┬Ütveni ┬×ivot, budite promi┬Üljeni. Sa─Źuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nec─Źji laskavi komplimenti.

Lav: Zainteresirani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju vi┬Üe na zaobilazan na─Źin. Privla─Źe Vas veliki izazovi ili mogu─çnost da udvostru─Źite svoje poslovno-financijske rezultate. Nema potrebe da Vam ne─Źije prisustvo iznenada ┼ąpomuti razum┼Ą ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz pove─çani sluh za toleranciju kontrolirajte i svoju impulzivnu stranu prirode.

Djevica: Na Vama je da provedete u djelo ne─Źije ideje jer na takav na─Źin mo┬×ete ostaviti profesionalan dojam u susretu sa suradnicima. Ukoliko Vam je stalo ostvariti neki dvostruki dobitak, budite dovoljno uvjerljivi pred okoliom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas djeluje romanti─Źno i dobro raspolo┬×enje, a partner Vam iskreno ┬×eli ugoditi na neki neobi─Źan ili poseban na─Źin.

Vaga: Polo┬×aj Mjeseca trenutno djeluje izazovno na Va┬Üe psihi─Źko stanje, stoga u odre─Ĺenim situacijama reagirate pomalo ┼ąnekontrolirano┼Ą ili na osnovu prvog dojma. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na razli─Źite komentare koje ─Źujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osje─ça zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje li─Źnosti. Upotrijebite i neke svoje skrivene adute.

┬Őkorpion: Va┬×no je plasirati svoje ideje u odabranom dru┬Ütvu i na pravom mjestu. Unaprijed osmislite svaki potez prije nego ┬Üto javno izlo┬×ite svoje ideje pred suradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspjeha. Ako Vas mu─Źe nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaklju─Źke na osnovu svog prvog ili blic dojma.

Strijelac: Va┬×no je da se pravilno razumijete sa suradnicima ili da jasno definirate zajedni─Źka pravila u poslovnoj suradnji. Svatko od Vas treba odraditi svoj dio posla na najbolji na─Źin i bez pretjeranog eksponiranja. Nema se potrebe pona┬Üati suvi┬Üe strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome poka┬×ite vi┬Üe nje┬×nosti i razumijevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i o─Źekuje.

Jarac: Nekome kao da se posre─çilo ostvariti svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa du┬×nim po┬Ütovanjem. Izbjegavajte rivalstvo ili takmi─Źarsku atmosferu, va┬×no je ─Źuvati pozitivnu vezu sa bliskim suradnicima. Strpljivo ─Źekajte na ne─Źiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne mo┬×ete ubrzati i promijeniti u svoju korist.

Vodenjak: Nove informacije ili doga─Ĺaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajedni─Źki uspjeh. Poti─Źite kod sebe smisao za prakti─Źnom orijentacijom, trebate prihvatiti ne─Źiji utjecaj. Netko  Vas poku┬Üava inspirirati na pozitivno raspolo┬×enje. Ali, Vi imate unaprijed zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namjera. Mo┬×da trebate dobro razmisliti o ne─Źijem savjetu.

Ribe: Novi doga─Ĺaji na poslovnoj sceni imaju negativan utjecaj na Va┬Üu koncentraciju, ne uspijevate ispuniti sve planirane obaveze u predvi─Ĺenom roku. Va┬×no je da svoju pa┬×nju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previ┬Üe ne zanosite velikim emotivnim ┬×eljama ili ne─Źijim obe─çanjima. Nemojte precijenjivati osobne mogu─çnosti i ne─Źije ┼ąslabosti┼Ą, negdje postoji granica.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!