28. VELJAŔE 2012. 22:17h

Dnevni horoskop za 29. velja─Źe 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Trebate napraviti dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje ote┬×avaju poslovnu procjenu. Obratite pozornost na ne─Źiju reakciju. Uvijek postoji uspje┬Üniji i ljep┬Üi dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slu─Źajno i bez dobre pripreme. Imate velika o─Źekivanja, me─Ĺutim partner ─Źesto prikriva svoje namjere. Zadovoljstvo je kada ne┬Üto ─Źinite u svrhu zajedni─Źke radosti i sre─çe.


Bik: Poruku koju dobijate mo┬×ete shvatiti na razli─Źite na─Źine, stoga poku┬Üajte sagledati onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podr┬Üka razli─Źitih suradnika, kako biste svoje obaveze zavr┬Üili u zadanom roku. Morate unaprijed poznavati osnovna ┼ąljubavna pravila┼Ą, prije nego ┬Üto prihvatite ne─Źiju igru zavo─Ĺenja ili novi izazov. 


Blizanci: Ne trebate se previ┬Üe optere─çivati ne─Źijom pri─Źom ili brinuti o svojim poslovno-financijskim interesima. Okolina poma┬×e zajedni─Źki uspijeh i netko poku┬Üava da Vam osigura odre─Ĺene povlastice ili bolje materijalne uvjete. Dobar predosje─çaj koji imate nagovje┬Ütava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u ne─Źijem bliskom dru┬Ütvu. 


Rak: Naivno vjerujete u ne─Źiju pri─Źu i ne provjeravate nove informacije koje utje─Źu na zavr┬Üne rezultate u poslovnoj suradnji. Ipak, gubitak s kojim se suo─Źavate nije od posebne va┬×nosti. Te┬Üko vam se suo─Źiti sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mi┬Üljenju. Ako ste slobodni, pa┬×ljivije analizirajte osobu koja vam se svi─Ĺa. 


Lav: Djelujete sumnji─Źavo i nemate dovoljno povjerenja u neke suradnike. Nema potrebe da glasno pri─Źate o svojim poslovno-financijskim planovima. Zadr┬×ite odredjenu mjeru opreza, pogre┬Üan potez stvara preduvjet za gubitak. Izbjegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.


Djevica: Ve─çinu doga─Ĺaja tuma─Źite na sebi karakteristi─Źan na─Źin, uporno ignorirate situacije koje se ne uklapaju u va┬Üu poslovnu procjenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upu─çuju bliski suradnici. Djelujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za va┬Üe potrebe, pitanje je kome biste se trebali obratiti za emotivnu podr┬Üku. 


Vaga: S nekoliko dobrih poteza mo┬×ete u─Źiniti vi┬Üe nego va┬Üi suradnici. Pridr┬×avajte se pravila:  o uspjehu ne treba previ┬Üe pri─Źati, ve─ç treba uspe┬Üno djelovati. Mo┬×ete ostvariti svoje namjere na razli─Źitim stranama. Netko vas dodatno intrigira ili privla─Źi va┬Üu emotivnu pa┬×nju, vi┬Üe nego ┬Üto ste spremni  priznati. Djelujete suvi┬Üe tajanstveno. 


┬Őkorpion: Djelujete vrlo snala┬×ljivo u razli─Źitim situacijama. Imate dobar predosje─çaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrdjuju va┬Üu pozitivnu ulogu pred suradnicima. Ukoliko pri┬×eljkujete emotivni uzlet, u─Źinite sve ┬Üto je potrebno kako biste privukli ne─Źiju pa┬×nju. Inspirirajte svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvijek vrijedi poku┬Üati s nekom ┼ądobrom idejom┼Ą.


Strijelac: Nema potrebe da se uspore─Ĺujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Va┬×no je da ispo┬Ütujete osnovna moralna na─Źela, umjesto da se dokazujete pred suradnicima koji primjenjuju razli─Źite poslovne kriterije. Pretjerujete sa svojim zahtjevima pred voljenom osobom, treba znati osjetiti ┼ą─Źari┼Ą i u┬×ivati u ┼ąmalim stvarima┼Ą. Sa─Źuvajte pravu mjeru vrijednosti.


Jarac: Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primijenite provjerenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju ne─Źije rije─Źi i po─Źetne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Va┬Üe se ┬×elje mogu ostvariti, pod uvjetom da djelujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. 


Vodenjak: Nema razloga da optu┬×ujete svoju okolinu za poslovno-financijske propuste, previ┬Üe izgovorenih re─Źi ne donosi rje┬Üenje. Stalo┬×eno razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske vje┬Ütine i prakti─Źnu pamet. Partner za razliku od vas lak┬Üe rje┬Üava vlastite ili zajedni─Źke probleme. Ipak, vi se ne ┬×elite nalaziti u ne─Źijoj sjenci ni prihvatiti pasivnu ulogu. 


Ribe: Netko od suradnika taktizira i razra─Ĺuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite prakti─Źnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se uka┬×e neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu. Djelujete pomalo nostalgi─Źno i suvi┬Üe razmi┬Üljate o ne─Źijem odsustvu. Osje─çate emotivni ┬×al za nekim ugodnim ili dalekim uspomenama.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!