28. SRPNJA 2012. 22:08h

Dnevni horoskop za 29. srpnja 2012.

Rak

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Upotrijebite svoje prakti─Źne sposobnosti u razli─Źitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od svojih suradnika, budite dovoljno u─Źinkoviti i uvjerljivi. Osmislite originalan nastup, va┬×no je da kontrolirate nove doga─Ĺaje. Sposobni ste zablistati u pravom trenutku, a partner ne mo┬×e ostati ravnodu┬Üan na Va┬Ü ┬Üarm ili pojavu.


Bik: Imate veliki broj obaveza i ┬×elite da sve funkcionira na besprijekoran na─Źin. Obratite pa┬×nju na ne─Źiju ideju ili na koristan savjet o zajedni─Źkoj akciji. Va┬Ü uspjeh i osobno zadovoljstvo proizilaze iz zajedni─Źkog dogovora. Va┬×no je prepustiti se svojim emotivnim ┬×eljama ili pomaknuti neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi.


Blizanci: Djelujete samouvjereno u novim situacijama za koje Va┬Üi suradnici nemaju dovoljno prakti─Źnog iskustva ili losobne hrabrosti. Ipak, postoji dio istine koji smi┬Üljeno pre┬Üu─çujete. Potrudite se ostvariti dobar poslovni kontakt na razli─Źitim stranama. Godi Vam ne─Źija pa┬×nja, ali potajno pri┬×eljkujete isprobati svoj ┬Üarm i sposobnosti u novom dru┬Ütvu.


Rak: Imate lo┬Ü predosje─çaj u vezi novih doga─Ĺaja na poslovnoj sceni, stoga gubite interes za suradni─Źki dogovor. Ipak, mimo Va┬Üe volje netko uporno diktira ┼ąposlovna pravila┼Ą i o─Źekuje Va┬Üu servilnost. Uzalud prikrivate svoje neraspolo┬×enje, Va┬Üi postupci dovoljno govore o tome ┬Üto mislite ili osje─çate. Ne mo┬×ete zavarati osobu koja Vas dobro poznaje.


Lav: O─Źekuje Vas novo ili pou─Źno iskustvo u poslovnoj suradnji. Poti─Źite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekora─Źiti ┼ąokvire istine┼Ą. Va┬×no je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mjestu. U susretu s voljenom osobom poka┬×ite iskrene namjere, probudite neke ┼ąusnule┼Ą ┬×elje i potisnute emocije.


Djevica: Djelujete snala┬×ljivo u razli─Źitim situacijama, sve planirane obaveze mo┬×ete zavr┬Üiti po kratkom postupku. Prati Vas romanti─Źno raspolo┬×enje, tako da ne─Źije rije─Źi ili pogled u Vama poti─Źu lavinu pozitivne energije i osje─çaja. Ako ste dovoljno ma┬Ütoviti, o─Źekuje Vas ugodno iskustvo u ne─Źijem dru┬Ütvu. U┬×ivajte u sre─çi koja Vas prati.


Vaga: Osje─çate neodostatak koncentracije i nemate jaku volju da se anga┬×irate na razli─Źitim stranama. Prepustite suradnicima dokazivanje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Va┬×no je da se pravilno organizirate. U susretu s voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav na─Źin svatko postaje ┼ą┬×rtva┼Ą vlastitih zabluda.


┬Őkorpion: Zaokupljeni ste pogre┬Ünim informacijama u susretu s osobom koja ima sumnjive namjere. Na┬×alost Va┬Ü uspjeh gubi pravi smisao, pred suradnicima koji osporavaju Va┬Üe profesionalne sposobnosti ili zasluge. Imate suvi┬Üe romansiranu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Promotrite stvari u okvirima realnosti.

Strijelac: Osvrnite se na neke situacije iz bliske pro┬Ülosti ili ra┬Ü─Źistite nesporazum u odnosu s odre─Ĺenim suradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u poku┬Üaju mijenjanja poslovnog poretka ili ne─Źijeg mi┬Üljenja. Budite realni i umjereni u svojim zahtjevima. O─Źekuje Vas partnerovo nerazumijevanje ili ne─Źije emotivno odbijanje.


Jarac: Potrudite se da svoje obaveze rje┬Üavate na inteligentan na─Źin i bez suvi┬Üne pri─Źe. Nema potrebe da forsirate situacije koje izazivaju negodovanje kod ve─çine suradnika. Novi konflikti donose dodatne probleme. Voljena osoba ┬×eli Vam iza─çi u susret, ali previ┬Üe ste zaokupljeni subjektivnim mjerilima. Ne primje─çujete ne─Źiji signal ili znak dobre volje.


Vodenjak: Djelujete neskromno. U odre─Ĺenim prilikama previ┬Üe isti─Źete osobne zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog toga Va┬Üa okolina reagira na razli─Źite na─Źine. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobjednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. ┬Äelite ostvariti svoje emotivne namjere, tako da ne obra─çate posebnu pa┬×nju na partnerove primjedbe i negodovanje.


Ribe: Va┬Üi interesi su prakti─Źne prirode, tako da svoju pa┬×nju i energiju naj─Źe┬Ü─çe usmjeravate na materijalne rezultate. Nepotrebno forsirate odre─Ĺene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cijenu i ulog. O─Źekuje Vas dobitak, ali i izvjesna rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na ja─Źu emotivnu reakciju. Previ┬Üe brinete zbog ne─Źijih rije─Źi ili postupaka.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!