25. TRAVNJA 2012. 21:54h

Dnevni horoskop za 26. travanj 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Ukoliko ne razumijete ne─Źiji postupak, zatra┬×ite dodatno obja┬Ünjenje. Nemojte predvi─Ĺati ono ┬Üto je neizvjesno, prije ili kasnije stvari se mogu  iskomplicirati na Va┬Üu ┬Ütetu. Svaka informacija ima korisno zna─Źenje, ako je pravilno razumijete i usmjerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedni─Źkom raspolo┬×enju kroz koje prolazite ili mo┬×da o novim emotivnim nedoumicama.


Bik: Djelujete neraspolo┬×eno, jer netko o─Źekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridr┬×avate zacrtanih pravila u poslovno-financijskoj suradnji. Ne─Źija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji Vas ometa da zavr┬Üite zapo─Źeti posao. Trenutno suvi┬Üe forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner mo┬×da ne mo┬×e u potpunosti pratiti Va┬Ü ubrzani ritam.


Blizanci: Pristojnost Vam nala┬×e da ostanete uzdr┬×ani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne upli─çete u ┬Üiru raspravu sa suradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lo┬Üu stranu, stoga na vrijeme odlu─Źite ─Źemu i kome dajete prednost u poslovnoj suradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje ne─Źije emotivne namjere, budite vi┬Üe diskretni i suzdr┬×ani u rekacijama. Mudro pre┬Üutite neke detalje iz svog ┬×ivota.


Rak: Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa odre─Ĺenim suradnicima, budite promi┬Üljeni. Nemojte dozvoliti da netko drugi govori u Va┬Üe ime, procjenite kada trebate preuzeti kontrolu nad va┬×nim doga─Ĺajima. Potrebno je da sa vi┬Üe detalja i na bolji na─Źin  objasnite voljenoj osobi zbog ─Źega povremeno izgledate suvi┬Üe zami┬Üljeno ili ┼ąodsutno┼Ą. Objasnite svoje postupke.


Lav: Netko Vam je naklonjen i ima pozitivan utjecaj na Va┬Üe poslovno-financijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi ┼ądobitak┼Ą ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan poticaj ili unutra┬Ünji impuls, da osjetite veliki emotivni zanos koji Vas pribli┬×ava dragoj osobi. Znate kako da osjetite zrake radosti koji Vas inspiriraju.


Djevica: Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psiholo┬Üku nespremnost, da se intenzivnije posvetite odre─Ĺenom zadatku. Me─Ĺutim, Va┬Ü izraz lica govori dovoljno o Va┬Üem raspolo┬×enju. Ne pa┬Üe Vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se netko zaklanja iza Va┬Üih obe─çanja koja ostaju nedore─Źena i nerazumljiva. Na vrijeme ra┬Ü─Źistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.


Vaga: U prilog Vam idu ne─Źije izjave ili potvrda suradnika, va┬×no je da nastavite sa zapo─Źetim poslovnim planovima. Prihvatite ne─Źiji koristan savjet i izbjegavajte neke popularne ┼ąinstant recepte┼Ą kao privremeno poslovno re┬Üenje. O─Źekuje Vas pozitivan obrt doga─Ĺaja u privatnom ili obiteljskom ┬×ivotu. Voljena osoba ─çe promijeniti svoje mi┬Üljenje, na Va┬Üu veliku radost ili odu┬Üevljenje.


┬Őkorpion: Netko Vas mo┬×da navodi na pogre┬Üan zaklju─Źak ili na lo┬Ü izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i poku┬Üava ograni─Źiti Va┬Üe poslovne mogu─çnosti. Zamaraju Vas dodatna obja┬Ünjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne mo┬×ete sve doga─Ĺaje dr┬×ati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedni─Źko ime.


Strijelac: Osobno dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite ne─Źiju prakti─Źnu pomo─ç. Ali, isklju─Źivost u mi┬Üljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posljedica pogre┬Ünih poslovnih procjena i povla─Źenja lo┬Üih poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namjera, poku┬Üava  primiriti zajedni─Źku tenziju ili  Vas oraspolo┬×iti sa nekim novim i zanimljivim idejama.


Jarac: Zaokupljeni ste razli─Źitim obavezama i to se negativno odra┬×ava na Va┬Üu koncentraciju, osje─çate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam name─çu razli─Źite obaveze. Nastavite da se pridr┬×avate osnovne satnice i rasporeda. Va┬×no je da djelujete dovoljno uvjerljivo pred voljenom osobom. Netko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja se mogu vrlo razli─Źito tuma─Źiti.


Vodenjak: Netko ne odgovara na Va┬Üe zahtjeve, ┬Üto dodatno komplicira poslovni dogovor i o─Źekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji naru┬Üava suradni─Źku atmosferu, posvetite pa┬×nju samo prioritetnim pitanjima. Netko Vas odu┬Üevljava svojim neodoljivim ┬Üarmom i stilom pona┬Üanja, potrebno je otkloniti sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego ┬Üto izgleda.


Ribe: Kada bolje uskladite svoja duhovne interese sa prakti─Źnim ciljevima, o─Źekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari promatrate iz neke ru┬×i─Źaste perspektive i bez ┬×elje da se spustite u svijet realnosti. Poka┬×ite ve─çi smisao za prakti─Źnim vrijednostima. Netko Vas mo┬×da nagovara da donesete va┬×nu emotivnu odluku. Ne mo┬×ete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!