25. SVIBNJA 2012. 22:30h

Dnevni horoskop za 26. svibnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Va┬Üi poslovni postupci ili na─Źin razmi┬Üljanja, potvr─Ĺuju uva┬×avanje i pozitivnu ulogu koju imate u dru┬Ütvu suradnika. Poslovni uspjeh djeluje poticajno i na Va┬Üu okolinu, o─Źekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podsjeti na osnovna ┼ąpravila┼Ą zajedni─Źkog ┬×ivota, posebno kada djelujete suvi┬Üe zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog obja┬Ünjenja.


Bik: Na osnovu kompletne poslovne situacije, dio obaveza uspje┬Üno prebacujete na svoju okolinu i vje┬Üto organizirate zajedni─Źku akciju. Suradnici prihva─çaju Va┬Ü na─Źin razmi┬Üljanja. Polo┬×aj Mjeseca trenutno utje─Źe na Va┬Üe sentimentalno raspolo┬×enje ili na potrebu za emotivnim zbli┬×avanjem. Ali, novi izazov ili avantura mo┬×e imati i neke negativne posljedice. Budite dovoljno diskretni.


Blizanci: Nema razloga da previ┬Üe mistificirate svoje poslovno-financijske planove ili da ignorirate ne─Źije prisustvo i utjecaj. O Va┬Üem uspjehu ili pona┬Üanju ne trebaju raspravljati suradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Odgovara Vam dodatna pa┬×nja i razmjena nje┬×nosti u odnosu sa voljenom osobom. Netko osvaja Va┬Üe simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u ne─Źijem prisustvu.


Rak: Va┬Ü na─Źin razmi┬Üljanja nailazi na glasno negodovanje me─Ĺu suradnicima. Stoga, nemojte riskirati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Va┬×no je da ispo┬Ütujete osnovni poslovni dogovor. Imate sna┬×an inituitivni osje─çaj da ne─Źija obe─çanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog ne─Źije dvosmislene poruke ili zagonetnog pona┬Üanja.


Lav: Pretjerano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rje┬Üenja odslikava Va┬Üu osnovnu potrebu za velikim uspjehom. Neki vid neugodnosti koji Vas o─Źekuje u susretu sa suradnicima, predstavlja logi─Źan slijed doga─Ĺaja ili reakciju na Va┬Üe pona┬Üanje. Smi┬Üljeno preuveli─Źavate svoje emotivne potrebe u dru┬Ütvu voljene osobe. Sa namjerom previ┬Üe dramatizirate nove doga─Ĺaje.


Djevica: Smi┬Üljeno izbjegavate susret sa osobom koja ima pomalo negativan stav o Va┬Üim profesionalnim sposobnostima i ─Źesto kritizira Va┬Ü stil izra┬×avanja. Ipak, prije ili kasnije morat ─çete prihvatiti kompromisno rje┬Üenje. Nedostaje Vam netko kome biste povjerili svoje misli i neka potisnute osje─çaje. Budite pa┬×ljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno vi┬Üe ka┬×e nego ┬Üto se ┬×eli.


Vaga: Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pa┬×ljivo nadgleda Va┬Üe profesionalne aktivnosti. Ponekad razli─Źiti detalji imaju presudno zna─Źenje za krajnji uspjeh ili na ve─çe uva┬×avanje me─Ĺu suradnicima. Sve je mogu─çe kada se spoji lijepo i korisno. Usmjerite svoje misli i pa┬×nju prema osobi koja ima sli─Źne emotivne afinitete i koja Vas mo┬×e u potpunosti razumijeti.


┬Őkorpion: Na osnovu dobre intuicije i utjecaja faktora sre─çe, djelujete uspje┬Üno na razli─Źitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvr─Ĺuju Va┬Üe intelektualne i prakti─Źne sposobnosti. Novi doga─Ĺaji u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajedni─Źki u┬×itak. Djelujete vrlo zanosno i znate kako da ugodite onima koje volite.


Strijelac: Djelujete neskromno u svojim izjavama pred suradnicima. Ne dozvoljavate da netko drugi odlu─Źuje o uvjetima i poslovno-financijskim interesima. Stil pona┬Üanja koji primcenjujete povla─Źi razli─Źite komentare ili rije─Źi kritike. Nema potrebe da provodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmjereni u svojim zahtjevima.


Jarac: Postoje razli─Źite interesne sfere me─Ĺu suradnicima, ali Vi znate kako da procijenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajedni─Źki uspjeh. Okolina ima dovoljno povjerenja u Va┬Üe stru─Źno znanje ili sposobnosti. Pa┬×ljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno optere─çuje svojim ─Źudnim pona┬Üanjem i pomalo neskromnim zahtjevima.


Vodenjak: Poku┬Üavate skrenuti pa┬×nju svoje okoline u pravcu koji najvi┬Üe odgovara Va┬Üim poslovnim interesima ili ciljevima. Me─Ĺutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namjere. Nema razloga da name─çete svoje mi┬Üljenje pred suradnicima. Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije, morate prihvatiti ne─Źija pravila o zajedni─Źkom ┬×ivotu i ┼ąemotivnu opomenu┼Ą.


Ribe: Va┬Üa poslovna vizija ne mo┬×e se u potpunosti ostvariti, ali budu─çe vrijeme ─çe donijeti i bolje rezultate koji Vam nedostaju. Va┬×no je da poti─Źete stvarala─Źki impuls i da sa─Źuvate dobar odnos sa suradnicima. Ponekad je te┬Üko uskladiti razli─Źite interese u odnosu sa voljenom osobom. ┬Äelite ostvariti bli┬×i emotivni kontakt i potpuni sklad.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!