25. KOLOVOZA 2012. 21:57h

Dnevni horoskop za 26. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Imate značajnu prednost u odnosu na svoje suradnike, trebate se pravilno organizirati u provođenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se netko suprotstavlja Vašim idejama ili da Vas ometa u poslovnim planovima. Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, novom raspravom nista značajno ne rješavate.

Bik: Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte inzistirati na stvarima koje ne mogu zaživiti u realnosti. Visina poslovnog uspjeha ovisi o pravilnoj procjeni i izboru taktike koju primjenjujete prema suradnicima. Za sada vješto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može odoliti pred Vašim šarmom.

Blizanci: Netko pokušava nametnuti svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspjeh iznenada ode u pogrešne ruke. Budite kategorični u svojim zahtjevima pred suradnicima. Obitelj i bliska osoba imaju dovoljno povjerenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja.

Rak: U poslovno-financijskom smislu morate prihvatiti kompromis ili rješenje koje Vam predlaže jedna mlađa osoba. Ukoliko Vas to pogađa, dobro razmislite o posljedicama koje mogu uslijediti nakon Vašeg odbijanja. U emotivnom smislu djelujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim slutnjama.

Lav: Netko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da Vas očekuju pozitivni rezultati. Nema razloga za lažnu skromnost i prešućivanje svoje zasluge pred suradnicima. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i dobar poticaj. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor.

Djevica: Nečija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan utjecaj na Vaše poslovne planove. Ako ste dovoljno informirani očekuje Vas dvostruki dobitak. U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da netko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da se pravilno koncentrirate i da eliminirate različite neugodnosti.

Vaga: Ne sviđa Vam se nečija kritična narav prilikom izbora zajedničke teme. Primjećujete da neki suradnici imaju negativan utjecaj na konačnu bilancu ili poslovne rezultate. Smeta Vam kada netko igra »ružnu igru«. Izbjegavajte susret sa osobom koja djeluje previše intrigantno za Vaš ukus i remeti Vaše dobro raspoloženje.

Škorpion: Nečije riječi na Vas djeluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i trebate trpiti nečiju kritiku. Novi poslovni sukob može Vam prouzrokovati dodatne neugodnosti u odnosu sa suradnicima. Umjesto da tražite novi poticaj ili lažnu utjehu, budite dovoljno iskreni prema partneru. Suoćavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje.

Strijelac: Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni, ali Vaši suradnici nemaju dovoljno interesa ili volje da se suprotstave nekim negativnim utjecajima. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije »slabosti«. Ne budite previše zahtjevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica do koje možete postavljati svoje uvjete.

Jarac: U Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite prema ostvarenju korisnih ciljeva. U susretu sa voljenom osobom trebali biste pokazati istančani sluh i »široke vidike« u prihvaćanju zajedničkih planova.

Vodenjak: Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće lako promijeniti svoje mišljenje, stoga nemojte očekivati nemoguće rješenje. Važno je prepoznati najbolji trenutak za akciju i upotrijebiti svoje najjače adute. Stalo Vam je ostvariti svoje emotivne namjere, čak i po cijenu da se netko ljuti ili da Vam se »oštro« suprotstavlja.

Ribe: Izbjegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju suradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila u poslovanju i da se zaštitite od novih neugodnosti. Netko Vam postavlja različite zahtjeve i ne mari mnogo za Vaše interese. Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim utjecajem.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!