25. KOLOVOZA 2012. 21:57h

Dnevni horoskop za 26. kolovoza 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Imate zna─Źajnu prednost u odnosu na svoje suradnike, trebate se pravilno organizirati u provo─Ĺenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se netko suprotstavlja Va┬Üim idejama ili da Vas ometa u poslovnim planovima. Postoje razli─Źite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Me─Ĺutim, novom raspravom nista zna─Źajno ne rje┬Üavate.

Bik: Ponekad je te┬Üko ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte inzistirati na stvarima koje ne mogu za┬×iviti u realnosti. Visina poslovnog uspjeha ovisi o pravilnoj procjeni i izboru taktike koju primjenjujete prema suradnicima. Za sada vje┬Üto korisite svoje zavodni─Źke sposobnosti na razli─Źitim stranama. Partner ne mo┬×e odoliti pred Va┬Üim ┬Üarmom.

Blizanci: Netko poku┬Üava nametnuti svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snala┬×ljivi ne─çete dozvoliti da uspjeh iznenada ode u pogre┬Üne ruke. Budite kategori─Źni u svojim zahtjevima pred suradnicima. Obitelj i bliska osoba imaju dovoljno povjerenja u Va┬Üe sposobnosti, stoga u─Źinite sve ┬Üto je potrebno da ispunite njihova o─Źekivanja.

Rak: U poslovno-financijskom smislu morate prihvatiti kompromis ili rje┬Üenje koje Vam predla┬×e jedna mla─Ĺa osoba. Ukoliko Vas to poga─Ĺa, dobro razmislite o posljedicama koje mogu uslijediti nakon Va┬Üeg odbijanja. U emotivnom smislu djelujete previ┬Üe zabrinuto, nepotrebno se optere─çujete razli─Źitim slutnjama.

Lav: Netko odobrava Va┬Üe originalne ideje ili na─Źin razmi┬Üljanja, tako da Vas o─Źekuju pozitivni rezultati. Nema razloga za la┬×nu skromnost i pre┬Üu─çivanje svoje zasluge pred suradnicima. U susretu sa voljenom osobom, va┬×no je da osje─çate pozitivnu inspiraciju i dobar poticaj. Prepustite partneru da Vas ┼ąnavede┼Ą na svoj izbor.

Djevica: Ne─Źija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan utjecaj na Va┬Üe poslovne planove. Ako ste dovoljno informirani o─Źekuje Vas dvostruki dobitak. U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da netko sa strane zaokuplja partnerovu pa┬×nju. Va┬×no je da se pravilno koncentrirate i da eliminirate razli─Źite neugodnosti.

Vaga: Ne svi─Ĺa Vam se ne─Źija kriti─Źna narav prilikom izbora zajedni─Źke teme. Primje─çujete da neki suradnici imaju negativan utjecaj na kona─Źnu bilancu ili poslovne rezultate. Smeta Vam kada netko igra ┼ąru┬×nu igru┼Ą. Izbjegavajte susret sa osobom koja djeluje previ┬Üe intrigantno za Va┬Ü ukus i remeti Va┬Üe dobro raspolo┬×enje.

┬Őkorpion: Ne─Źije rije─Źi na Vas djeluju uznemiruju─çe, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i trebate trpiti ne─Źiju kritiku. Novi poslovni sukob mo┬×e Vam prouzrokovati dodatne neugodnosti u odnosu sa suradnicima. Umjesto da tra┬×ite novi poticaj ili la┬×nu utjehu, budite dovoljno iskreni prema partneru. Suo─çavanje sa istinom donosi psiholo┬Üko olak┬Üanje.

Strijelac: Suo─Źavate se sa novim doga─Ĺajima na poslovnoj sceni, ali Va┬Üi suradnici nemaju dovoljno interesa ili volje da se suprotstave nekim negativnim utjecajima. U sukobu razli─Źitih interesa otkrivate i ne─Źije ┼ąslabosti┼Ą. Ne budite previ┬Üe zahtjevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica do koje mo┬×ete postavljati svoje uvjete.

Jarac: U Va┬Üem interesu je da ne pri─Źate previ┬Üe o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne upli─çete u ne─Źije poslovne planove. Zadr┬×ite profesionalnu distancu, svoju pa┬×nju i kreativnu energiju usmjerite prema ostvarenju korisnih ciljeva. U susretu sa voljenom osobom trebali biste pokazati istan─Źani sluh i ┼ą┬Üiroke vidike┼Ą u prihva─çanju zajedni─Źkih planova.

Vodenjak: Osoba koja ima negativan stav o Va┬Üim idejama ne─çe lako promijeniti svoje mi┬Üljenje, stoga nemojte o─Źekivati nemogu─çe rje┬Üenje. Va┬×no je prepoznati najbolji trenutak za akciju i upotrijebiti svoje najja─Źe adute. Stalo Vam je ostvariti svoje emotivne namjere, ─Źak i po cijenu da se netko ljuti ili da Vam se ┼ąo┬Ütro┼Ą suprotstavlja.

Ribe: Izbjegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju suradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila u poslovanju i da se za┬Ütitite od novih neugodnosti. Netko Vam postavlja razli─Źite zahtjeve i ne mari mnogo za Va┬Üe interese. Nema potrebe da o─Źekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim utjecajem.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!