22. SRPNJA 2012. 20:08h

Dnevni horoskop za 23. srpnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Na Vama je da mudro donesete »završnu riječ« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve sto činite u odnosu prema suradnicima. Važno je pravilno kontrolirati svoje impulse i osjećaje ljubomore. Partner neće mirno trpiti Vaše primjedbe.


Bik: Djelujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rješavaju poslovno-financijski interesi, ali Vaš utjecaj ili autoritet opada u društvu bliskih prijatelja. Ne možete se zadovoljiti trenutnom situacijom na poslovnoj sceni i tražite neko efikasnije rješenje. Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom.


Blizanci: Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da netko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i Vaše poslovne rezultate. Nema razloga se ponašati suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečiju ispriku. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.


Rak: Izbjegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu i komplicira Vaš odnos sa suradnicima. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije povjerenje, morate djelovati prisebno i u skladu sa utvrđenim pravilima o poslovnoj suradnji. Trebate razumijeti voljenu osobu i stvari koje prešućuje. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja.


Lav: Ukoliko Vam se ne sviđa nečije ponašanje, pažljivije birajte riječi koje koristite u obraćanju pred suradnicima. Diplomacija ponekad postaje neizbježna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mjera ili oprez. Reagirate suviše impulzivno prema bliskoj osobi, morate imati dovoljno strpljenja ili razumijevanja za nečije slabosti.


Djevica: Dok netko uporno taktizira i smišlja različite planove, ali Vi djelujete efikasno i uspješno provodite praktične odluke. Posjedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smišljeno povlačite uspješne poteze u različitim pravcima. Nema potrebe opterećivati svog partnera velikim zahtjevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osjećaj za umjerenost.


Vaga: Ponekad novi izazovi djeluju kao dodatni poticaj u namjeri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Na kraju, očekuju Vas pozitivni razultati. Ništa nije slučajno i zato budite uporni u svojim namjerama. Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu udvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv na susret.


Škorpion: Imate predosjećaj da Vas netko vješto zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Teško Vam pomiriti se sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Čekajte na bolje prilike. Djelujete zabrinuto. Ali, izbjegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.


Strijelac: Pokušavate odgoditi susret sa osobom koja Vas iritira svojim ponašanjem. Važno je promatrati praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sumnju, uvijek postoji način da ostvarite svoje namjere. Djelujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i zna kako da Vas oraspoloži na različite načine.


Jarac: Dojam koji imate u vezi jedne osobe potvrđuje se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posljedicu, važno je ispuniti svoje redovne obaveze. Ako su Vaši osjećaji u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savjesti bez detaljnih objašnjenja i osjećaja krivice.


Vodenjak: Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ne dobivate ono što priželjkujete. Imate dojam da ste nepravedno oštećeni u odnosu na suradnike ili da Vas netko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. Nemojte dozvoliti da Vas to opterećuje. Događaji iz ljubavnog života djeluju vrlo uzbudljivo. Osjećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu.


Ribe: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Važno je sačuvati povjerenje u bliske suradnike i prihvatiti neke suvremenije ideje u poslovanju. Trebate ostvariti pozitivne kontkate. U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti, oslonite se na svoje osjećaje. Očekuje Vas zajednička radost.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!