22. SRPNJA 2012. 20:08h

Dnevni horoskop za 23. srpnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Na Vama je da mudro donesete ┼ązavr┬Ünu rije─Ź┼Ą koja ─çe predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promi┬Üljeni, ali i odgovorni za sve sto ─Źinite u odnosu prema suradnicima. Va┬×no je pravilno kontrolirati svoje impulse i osje─çaje ljubomore. Partner ne─çe mirno trpiti Va┬Üe primjedbe.


Bik: Djelujete snala┬×ljivo u razli─Źitim situacijama kada se rje┬Üavaju poslovno-financijski interesi, ali Va┬Ü utjecaj ili autoritet opada u dru┬Ütvu bliskih prijatelja. Ne mo┬×ete se zadovoljiti trenutnom situacijom na poslovnoj sceni i tra┬×ite neko efikasnije rje┬Üenje. Va┬Üa emotivna nesigurnost ili psiholo┬Üka neravnote┬×a se lo┬Üe odara┬×ava na odnos sa voljenom osobom.


Blizanci: Stalo Vam je da okolina po┬Ütuje Va┬Üe mi┬Üljenje ili da netko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zala┬×ete. Budite oprezni pred osobom koja osporava Va┬Ü na─Źin razmi┬Üljanja i Va┬Üe poslovne rezultate. Nema razloga se pona┬Üati suvi┬Üe strogo prema bliskoj osobi, prihvatite ne─Źiju ispriku. Ne zaboravite, dobro se dobrim vra─ça.


Rak: Izbjegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu i komplicira Va┬Ü odnos sa suradnicima. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete ne─Źije povjerenje, morate djelovati prisebno i u skladu sa utvr─Ĺenim pravilima o poslovnoj suradnji. Trebate razumijeti voljenu osobu i stvari koje pre┬Üu─çuje. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja.


Lav: Ukoliko Vam se ne svi─Ĺa ne─Źije pona┬Üanje, pa┬×ljivije birajte rije─Źi koje koristite u obra─çanju pred suradnicima. Diplomacija ponekad postaje neizbje┬×na, ali u ┬×elji da osporite ne─Źije mi┬Üljenje Vama nedostaje prava mjera ili oprez. Reagirate suvi┬Üe impulzivno prema bliskoj osobi, morate imati dovoljno strpljenja ili razumijevanja za ne─Źije slabosti.


Djevica: Dok netko uporno taktizira i smi┬Ülja razli─Źite planove, ali Vi djelujete efikasno i uspje┬Üno provodite prakti─Źne odluke. Posjedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smi┬Üljeno povla─Źite uspje┬Üne poteze u razli─Źitim pravcima. Nema potrebe optere─çivati svog partnera velikim zahtjevima. Nedostaje Vam nota samokriti─Źnosti ili osje─çaj za umjerenost.


Vaga: Ponekad novi izazovi djeluju kao dodatni poticaj u namjeri da doka┬×ete svoje profesionalne sposobnosti. Na kraju, o─Źekuju Vas pozitivni razultati. Ni┬Üta nije slu─Źajno i zato budite uporni u svojim namjerama. Priu┬Ütite sebi potpuni emotivni u┬×itak ili neku uzbudljivu zabavu udvoje. Raduje Vas ne─Źije prisustvo i poziv na susret.


┬Őkorpion: Imate predosje─çaj da Vas netko vje┬Üto zavarava ili da Vam izmi─Źe dobra poslovna prilika. Te┬Üko Vam pomiriti se sa razli─Źitim nepravilnostima koje postoje u Va┬Üem okru┬×enju. ─îekajte na bolje prilike. Djelujete zabrinuto. Ali, izbjegavajte princip emotivnog ka┬×njavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.


Strijelac: Poku┬Üavate odgoditi susret sa osobom koja Vas iritira svojim pona┬Üanjem. Va┬×no je promatrati prakti─Źnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sumnju, uvijek postoji na─Źin da ostvarite svoje namjere. Djelujete uznemireno u ne─Źijem prisustvu. Na sre─çu, partner ima dobru ideju i zna kako da Vas oraspolo┬×i na razli─Źite na─Źine.


Jarac: Dojam koji imate u vezi jedne osobe potvr─Ĺuje se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Postoje situacije kada je te┬Üko objasniti uzrok i posljedicu, va┬×no je ispuniti svoje redovne obaveze. Ako su Va┬Üi osje─çaji u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savjesti bez detaljnih obja┬Ünjenja i osje─çaja krivice.


Vodenjak: Ne─Źije odgovore mo┬×ete tuma─Źiti na razli─Źite na─Źine, ali na kraju ne dobivate ono ┬Üto pri┬×eljkujete. Imate dojam da ste nepravedno o┬Üte─çeni u odnosu na suradnike ili da Vas netko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. Nemojte dozvoliti da Vas to optere─çuje. Doga─Ĺaji iz ljubavnog ┬×ivota djeluju vrlo uzbudljivo. Osje─çate veliki zanos i radost u ne─Źijem prisustvu.


Ribe: Obratite pa┬×nju na razli─Źite informacije koje imaju korisno zna─Źenje. Va┬×no je sa─Źuvati povjerenje u bliske suradnike i prihvatiti neke suvremenije ideje u poslovanju. Trebate ostvariti pozitivne kontkate. U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno ma┬Ütoviti, oslonite se na svoje osje─çaje. O─Źekuje Vas zajedni─Źka radost.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!