22. TRAVNJA 2012. 14:56h

Dnevni horoskop za 22. travanj 2012.

Ovan

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Nečije riječi na Vas ostavljaju loš dojam, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate otrpjeti nečiju kritiku. Usmjerite svoju pažnju i energiju na rješavanje nekih korisnih ciljeva. Ne trebate se zanositi dalekim prognozama. Umjesto da tražite neki vid lažne utjehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je veće emotivno razumijevanje.


Bik: Procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte inzistirati na stvarima koje ne mogu zaživjeti u stvarnosti ili se promijeniti u Vašu korist. Vaše emotivno zadovoljstvo ovisi od taktike koju primjenjujete s voljenom osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumijevaju primjenu odgovarajuće uloge.


Blizanci: Netko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažirate na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred suradnicima, postavite nove uvjete koji zadovoljavaju Vaše interese i potrebe. U susretu s voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi poticaj za srećom. Sve je moguće promijeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.


Rak: Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće promijeniti svoje mišljenje ni nakon poduže rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa suradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja djeluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju kad se nalazite uz blisku osobu.


Lav: Izbjegavajte nepotreban rizik na koji Vas nagovaraju određeni suradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete promijeniti neke sadašnje uvjete i okolnosti u svoju korist. Nema razloga očekivati previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim dojmovima ili nekim negativnim utjecajem. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta.


Djevica: Ponekad izvjesno suočavanje s istinom zahtijeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali suradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim utjecajima. Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumijeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.


Vaga: Koristite racionalnije svoju energiju i  prihvatite nečiji utjecaj, kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa Vaš ego, dobro razmislite o različitim posljedicama koje mogu uslijediti nakon Vašeg odbijanja. Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utječete na partnerov odgovor ili reakciju, koja Vam se ne dopada.


Škorpion: Djelujete samouvjereno u svom uvjerenju, vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete ostvariti sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje Vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Netko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.


Strijelac: Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan utjecaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informirani i poduzetni, očekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrijebite neke svoje »skrivene adute«. Nemojte dozvoliti da netko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budete pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni, u onoj mjeri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.


Jarac: Ne sviđa Vam se nečije kritiziranje ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Netko od suradnika Vas polako počinje opterećivati svojom ulogom i ima pomalo negativan utjecaj na Vašu koncentraciju. Izbjegavajte osobu koja Vas deprimira. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih događanja, potrebna Vam je iskrena podrška bliskih osoba.


Vodenjak: U Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovno-financijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti ili mane, svoju pažnju usmjerite na redovne obaveze. Odgovarat će Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret s osobom, koja Vas posebno inspirira na pozitivno raspoloženje i emotivna maštanja.


Ribe: Netko Vam pokušava nametnuti previše stroga pravila ponašanja, ali Vi se ne možete  pomiriti s različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Upotrijebite svoju inteligenciju s namjerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitetu. Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine i može uz određene manire zaokupiti Vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!