22. TRAVNJA 2012. 14:56h

Dnevni horoskop za 22. travanj 2012.

Ovan

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Ne─Źije rije─Źi na Vas ostavljaju lo┬Ü dojam, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate otrpjeti ne─Źiju kritiku. Usmjerite svoju pa┬×nju i energiju na rje┬Üavanje nekih korisnih ciljeva. Ne trebate se zanositi dalekim prognozama. Umjesto da tra┬×ite neki vid la┬×ne utjehe u ne─Źijem dru┬Ütvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je ve─çe emotivno razumijevanje.


Bik: Procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte inzistirati na stvarima koje ne mogu za┬×ivjeti u stvarnosti ili se promijeniti u Va┬Üu korist. Va┬Üe emotivno zadovoljstvo ovisi od taktike koju primjenjujete s voljenom osobi. Razli─Źite situacije u kojima se nalazite podrazumijevaju primjenu odgovaraju─çe uloge.


Blizanci: Netko odobrava Va┬Üe ideje, ┬Üto predstavlja dovoljan povod da se anga┬×irate na razli─Źitim stranama. Nema razloga za la┬×nu skromnost pred suradnicima, postavite nove uvjete koji zadovoljavaju Va┬Üe interese i potrebe. U susretu s voljenom osobom, va┬×no je da osje─çate pozitivnu inspiraciju i pravi poticaj za sre─çom. Sve je mogu─çe promijeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.


Rak: Osoba koja ima negativan stav o Va┬Üim idejama ne─çe promijeniti svoje mi┬Üljenje ni nakon podu┬×e rasprave. Konflikt u rje┬Üavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa suradnicima, budite dovoljno oprezni i promi┬Üljeni. Planirajte romanti─Źnu zabavu u dvoje. Ljubav je ┼ątajanstvena ┬Üifra┼Ą, koja djeluje pozitivno na Va┬Üe raspolo┬×enje i motivaciju kad se nalazite uz blisku osobu.


Lav: Izbjegavajte nepotreban rizik na koji Vas nagovaraju odre─Ĺeni suradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne mo┬×ete promijeniti neke sada┬Ünje uvjete i okolnosti u svoju korist. Nema razloga o─Źekivati previ┬Üe razumijevanja od osobe koja se nalazi pod druga─Źijim dojmovima ili nekim negativnim utjecajem. Potrebna Vam je osoba sli─Źnih afiniteta.


Djevica: Ponekad izvjesno suo─Źavanje s istinom zahtijeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okru┬×enju spadaju u lak┬Üu kategoriju, ali suradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim utjecajima. Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji na─Źin razumijeti kako postoje razli─Źiti afiniteti i ┬×elje u ljubavnom odnosu.


Vaga: Koristite racionalnije svoju energiju i  prihvatite ne─Źiji utjecaj, kao dobro ili korisno rje┬Üenje. Ukoliko to poga─Ĺa Va┬Ü ego, dobro razmislite o razli─Źitim posljedicama koje mogu uslijediti nakon Va┬Üeg odbijanja. Djelujete previ┬Üe zabrinuto pred bliskom osobom. Mogu─çe je da svojim raspolo┬×enjem indirektno utje─Źete na partnerov odgovor ili reakciju, koja Vam se ne dopada.


┬Őkorpion: Djelujete samouvjereno u svom uvjerenju, vjerujete da imate dobro rje┬Üenje za razli─Źite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne mo┬×ete ostvariti sve svoje zamisli bez ne─Źije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje Vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namjere u dru┬Ütvu voljene osobe. Netko dobro poznaje Va┬Üe slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to mogu─çe prikriti na lak na─Źin.


Strijelac: Ne─Źija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan utjecaj na dalji tok doga─Ĺaja. Ako ste dovoljno informirani i poduzetni, o─Źekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrijebite neke svoje ┼ąskrivene adute┼Ą. Nemojte dozvoliti da netko sa strane previ┬Üe zaokuplja partnerovu pa┬×nju. Potrudite se da budete pozitivno ┼ąnametljivi┼Ą ili nezaobilazni, u onoj mjeri koliko je to po┬×eljno u emotivnom susretu.


Jarac: Ne svi─Ĺa Vam se ne─Źije kritiziranje ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Netko od suradnika Vas polako po─Źinje optere─çivati svojom ulogom i ima pomalo negativan utjecaj na Va┬Üu koncentraciju. Izbjegavajte osobu koja Vas deprimira. Svoju pa┬×nju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih doga─Ĺanja, potrebna Vam je iskrena podr┬Üka bliskih osoba.


Vodenjak: U Va┬Üem interesu je da ne pri─Źate previ┬Üe o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne upli─çete u ne─Źije poslovno-financijske planove. Nemojte ocjenjivati ne─Źije sposobnosti ili mane, svoju pa┬×nju usmjerite na redovne obaveze. Odgovarat ─çe Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret s osobom, koja Vas posebno inspirira na pozitivno raspolo┬×enje i emotivna ma┬Ütanja.


Ribe: Netko Vam poku┬Üava nametnuti previ┬Üe stroga pravila pona┬Üanja, ali Vi se ne mo┬×ete  pomiriti s razli─Źitim ograni─Źenjima u poslovnom izra┬×avanju. Upotrijebite svoju inteligenciju s namjerom da sa─Źuvate dobru poziciju i kvalitetu. Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na razli─Źite na─Źine i mo┬×e uz odre─Ĺene manire zaokupiti Va┬Üu pa┬×nju. U─Źinite sve ┬Üto je potrebno u ime zajedni─Źke sre─çe.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!