21. LIPNJA 2012. 22:22h

Dnevni horoskop za 22. lipnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Imate raznovrsne interese, ali se ne mo┬×ete opredijeliti za najbolje rje┬Üenje. U ┬×elji za osobnim dokazivanjem u─Źinit ─çete ono ┬Üto drugi ne mogu,a prevagnuti ─çe Va┬Üa ambiciozna potreba da zasjenite svoju okolinu. Previ┬Üe emotivnog uzbu─Ĺenja djeluje provokativno na Va┬Üeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedni─Źkim potrebama. Dominacija nije uvijek i najbolji izbor.


Bik: Stalo Vam je da promijenite sada┬Ünje okolnosti i ne prihva─çate djelimi─Źne rezultate. Pozitivan stav i jaka volja djeluju poticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje mo┬×ete utjecati na svoju okolinu. U dru┬Ütvu bliske osobe osje─çate potrebu za izra┬×avanjem neke svoje skrivene ┬×elje. Pa┬×ljivije analizirajte svog partnera kako biste procijenili najbolji trenutak da zatra┬×ite to ┬Üto ┬×elite.


Blizanci: Znadete prepoznati povoljnu priliku na poslovnoj sceni i napraviti dobar izbor. Mo┬×ete ostvariti spoj razli─Źitih kombinacija koje ─çe Vam donijeti poslovni uspjeh i osobno zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previ┬Üe udaljava od nekih zajedni─Źkih tema. U─Źinite sve ┬Üto je potrebno da usre─çite svoju obitelj i da iskreno obradujete dragu osobu.


Rak: Stalo Vam je ostvariti uspje┬Üne rezultate u razli─Źitim pravcima i kategori─Źno ne odustajete od svojih poslovnih kriterija. Ponekad se trebate dokazivati pod skoro nevjerojatnim okolnostima, ali sve je mogu─çe kada imate dobru viziju. Emocije Vas navode na dobro raspolo┬×enje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. U┬×ivajte u svom svijetu intime i nekih malih radosti.


Lav: Osje─çate priljev kreativne energije i djelujete aktivno na razli─Źitim stranama. Uspjeh Vas motivira da se dokazujete u novim poslovnim situacijama. Bez obzira na stupanj rizika ne ┬×elite odustati od svojih ciljeva. Va┬Üe emotivno samopouzdanje se nalazi na vrhuncu, ali za to mo┬×da najve─çu zaslugu ima Va┬Ü partner. Nemojte zanemariti ne─Źije ┬×elje ili potrebe, posebno ako ste ve─ç dali obe─çanja.


Djevica: Pozitivni uzori mogu Vam poslu┬×iti kao dobro rje┬Üenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekoga tko ima vi┬Üe znanja ili iskustva za poslovne pregovore. Nema razloga donositi ishitrene odluke i riskirati. U odnosu sa voljenom osobom nije uvijek onako kao ┬Üto biste ┬×eljeli, ali sve je mogu─çe pobolj┬Üati uz ve─çu dozu iskrenosti i uzajamnog razumijevanja. Ubla┬×ite svoje kriterije.


Vaga: Djelujete optimisti─Źno i osmijeh zadovoljstva se nalazi na Va┬Üem licu. Skoro sve ┬Üto zamislite znate i ostvariti na dobar na─Źin. Prihvatite razli─Źite mogu─çnosti poslovnog izra┬×avanja i udru┬×ite svoje interese sa utjecajnim suradnicima. Morate osje─çati emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priu┬Ütite sebi i svom partneru sve ┬Üto Vam je ugodno u granici lijepih ┬×elja i realnih mogu─çnosti.


┬Őkorpion: Postoje razli─Źita mi┬Üljenja me─Ĺu suradnicima, najbolje je da udru┬×ite svoje interese sa provjerenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporu─Źuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promi┬Üljeni. Trenutno nemate veliki utjecaj na blisku osobu, ali to Vas ne─çe sprije─Źiti da donesete odluku u zajedni─Źko ime. ┬Äelite dominirati u odlu─Źuju─çim trenucima.


Strijelac: Uporno inzistirate na svojim poslovnim ciljevima i koristite pouzdane metode u susretu sa suradnicima. Znate na koji na─Źin ostvariti ┬×eljeni efekt, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa Va┬Üim potrebama. Ponekad djelujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sre─çu postoji niz okolnosti koje su u potpunosti na Va┬Üoj strani.


Jarac: Smisao za dobru procjenu mogu─çnosti i poslovnu organizaciju u─Źinit ─çe da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svijesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam ulijeva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osje─çate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas netko uznemirava. Znate kako sa─Źuvati svoju obitelj od nekih nepotrebnih uzbu─Ĺenja, ┬Üto je za svaku pohvalu.


Vodenjak: Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada ┬×elite pobolj┬Üati poslovni standard. Sve ima svoju cijenu, odlu─Źite kome ili ─Źemu ┬×elite dati osnovnu prednost. Ponekad morate prihvatiti i odre─Ĺene usluge koji nisu po Va┬Üoj volji. Te┬×e kontrolirate svoje strasti, posebno kada Vas netko provocira na burnu reakciju. Potrebna Vam je ne─Źija pa┬×nja i razumijevanje kako biste ostvarili ravnote┬×u.


Ribe: Postoje odre─Ĺena ograni─Źenja koja morate prihvatiti u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stupanj Va┬Üeg uspjeha utje─Źe i odnos sa suradnicima, nemojte dozvoliti da Vas netko nepravedno ka┬×njava. Poku┬Üavate razumijeti svog partnera, ali ne mo┬×ete na najbolji na─Źin proniknuti u neke tajanstvene ┬Üifre. Nema razloga gubiti samopouzdanje zbog ne─Źije reakcije.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!