21. LIPNJA 2012. 22:22h

Dnevni horoskop za 22. lipnja 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Imate raznovrsne interese, ali se ne možete opredijeliti za najbolje rješenje. U želji za osobnim dokazivanjem učinit ćete ono što drugi ne mogu,a prevagnuti će Vaša ambiciozna potreba da zasjenite svoju okolinu. Previše emotivnog uzbuđenja djeluje provokativno na Vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim potrebama. Dominacija nije uvijek i najbolji izbor.


Bik: Stalo Vam je da promijenite sadašnje okolnosti i ne prihvaćate djelimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja djeluju poticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete utjecati na svoju okolinu. U društvu bliske osobe osjećate potrebu za izražavanjem neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procijenili najbolji trenutak da zatražite to što želite.


Blizanci: Znadete prepoznati povoljnu priliku na poslovnoj sceni i napraviti dobar izbor. Možete ostvariti spoj različitih kombinacija koje će Vam donijeti poslovni uspjeh i osobno zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju obitelj i da iskreno obradujete dragu osobu.


Rak: Stalo Vam je ostvariti uspješne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterija. Ponekad se trebate dokazivati pod skoro nevjerojatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju. Emocije Vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svijetu intime i nekih malih radosti.


Lav: Osjećate priljev kreativne energije i djelujete aktivno na različitim stranama. Uspjeh Vas motivira da se dokazujete u novim poslovnim situacijama. Bez obzira na stupanj rizika ne želite odustati od svojih ciljeva. Vaše emotivno samopouzdanje se nalazi na vrhuncu, ali za to možda najveću zaslugu ima Vaš partner. Nemojte zanemariti nečije želje ili potrebe, posebno ako ste već dali obećanja.


Djevica: Pozitivni uzori mogu Vam poslužiti kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekoga tko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore. Nema razloga donositi ishitrene odluke i riskirati. U odnosu sa voljenom osobom nije uvijek onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumijevanja. Ublažite svoje kriterije.


Vaga: Djelujete optimistično i osmijeh zadovoljstva se nalazi na Vašem licu. Skoro sve što zamislite znate i ostvariti na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa utjecajnim suradnicima. Morate osjećati emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam je ugodno u granici lijepih želja i realnih mogućnosti.


Škorpion: Postoje različita mišljenja među suradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa provjerenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Trenutno nemate veliki utjecaj na blisku osobu, ali to Vas neće spriječiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite dominirati u odlučujućim trenucima.


Strijelac: Uporno inzistirate na svojim poslovnim ciljevima i koristite pouzdane metode u susretu sa suradnicima. Znate na koji način ostvariti željeni efekt, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa Vašim potrebama. Ponekad djelujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su u potpunosti na Vašoj strani.


Jarac: Smisao za dobru procjenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učinit će da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svijesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam ulijeva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osjećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas netko uznemirava. Znate kako sačuvati svoju obitelj od nekih nepotrebnih uzbuđenja, što je za svaku pohvalu.


Vodenjak: Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite poboljšati poslovni standard. Sve ima svoju cijenu, odlučite kome ili čemu želite dati osnovnu prednost. Ponekad morate prihvatiti i određene usluge koji nisu po Vašoj volji. Teže kontrolirate svoje strasti, posebno kada Vas netko provocira na burnu reakciju. Potrebna Vam je nečija pažnja i razumijevanje kako biste ostvarili ravnotežu.


Ribe: Postoje određena ograničenja koja morate prihvatiti u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stupanj Vašeg uspjeha utječe i odnos sa suradnicima, nemojte dozvoliti da Vas netko nepravedno kažnjava. Pokušavate razumijeti svog partnera, ali ne možete na najbolji način proniknuti u neke tajanstvene šifre. Nema razloga gubiti samopouzdanje zbog nečije reakcije.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!