20. VELJAŔE 2012. 23:13h

Dnevni horoskop za 21. velja─Źe 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Netko Vas nervira svojim nametljivim pona┬Üanjem i remeti Va┬Üu koncentraciju, zbog toga ─Źinite niz pogre┬Ünih poteza u dru┬Ütvu suradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolirate impulzivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete vi┬Üe za┬Ütitni─Źku ulogu u odre─Ĺenim situacijama pred svojom obitelji. Obratite pa┬×nju na nove doga─Ĺaje koji po─Źinju zabrinjavati voljenu osobu.


Bik: Nema potrebe da skre─çete veliku pa┬×nju na sebe ako unaprijed niste osigurali ne─Źiju asistenciju ili dobru podr┬Üku. Va┬×no je da prihvatite ne─Źiji savjet bez obzira ┬Üto imate dojam da se radi samo o djelomi─Źnom poslovnom rje┬Üenju. Mo┬×da svoje emotivne ┬×elje povremeno upu─çujete pogre┬Ünoj osobi. Doga─Ĺa se da nepotrebno kritizirate osobu do koje ne dopire Va┬Ü glas ili jasna poruka.


Blizanci: Preokupirani ste razli─Źitim susretima i obvezama, ali svoje zadatke naj─Źe┬Ü─çe zavr┬Üavate skladno i u predvi─Ĺenom roku. Suradnici podr┬×avaju Va┬Üe ideje i pozitivno ocjenjuju Va┬Üu ulogu u razli─Źitim situacijama. ┼ąLjubavni rebus┼Ą je ponekad nemogu─çe rije┬Üiti bez iskrenog suo─Źavanja i razgovora s voljenom osobom. Netko Vas ─Źesto poti─Źe na emotivnu nesigurnost i poja─Źane dileme.


Rak: Osoba koja Vam se ─Źesto suprotstavlja nema bitan utjecaj na Va┬Üe poslovne planove ili na zavr┬Üne rezultate. Va┬Ü uspjeh podrazumijeva pro┬Üirenu suradnju i poja─Źanu kontrolu nad va┬×nim doga─Ĺajima. Zadr┬×ite aktivnu ulogu. U poja─Źanom emotivnom zanosu obi─Źno se doga─Ĺa da stvari procjenjujete na pogre┬Üan na─Źin. Najbolje je da sa─Źuvajte bliskost s osobom koja ne─çe iznevjeriti Va┬Üa o─Źekivanja.


Lav: Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulzivni tonovi i inzistiranje na osobnim ciljevima mogu poremetiti suradni─Źki dogovor. U ljubavnom odnosu ne mo┬×ete uvijek dobiti sve ┬Üto pri┬×eljkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret s jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao ┬Üto Vam se ─Źini.


Djevica: Ne krijete svoje optimisti─Źno raspolo┬×enje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira Va┬Üe profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja pred poslovnim partnerima. Ograni─Źite svoje emotivne ┬×elje ili o─Źekivanja na neku ┼ąrazumnu mjeru┼Ą. Ponekad imate previ┬Üe perfekcionisti─Źke zahtjeve bez obzira ┬Üto Vam je te┬Üko to i prihvatiti kao istinu.


Vaga: U susretu sa suradnicima bolje je da ispo┬Ütujete listu prioriteta nego da riskirate u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima koje prolaze zapa┬×eno u poslovnim krugovima. Susret s jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara Va┬Üim o─Źekivanjima. Smi┬Üljeno tra┬×ite razli─Źite izgovore u poku┬Üaju da izbjegnete ne─Źije dru┬Ütvo. 


┬Őkorpion: Smeta Vam na─Źin na koji netko predstavlja Va┬Üe ideje ili dosada┬Ünji uspjeh. Uglavnom nema razloga da pre┬Üu─çujete svoje nezadovoljstvo pred suradnicima. Na sre─çu, sporne situacije mogu se rije┬Üiti u zajedni─Źku korist. Prihvatite ne─Źiji poziv ili emotivni poticaj koji u Vama pokre─çe bliska osoba. Osje─çate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i ┬×elja da vi┬Üe u┬×ivate u svom svijetu intime.


Strijelac: Znate se dobro organizirati, svoje obaveze zavr┬Üavate a┬×urno i bez velike pri─Źe. Na takav na─Źin ispunjavate visoko postavljene kriterije, uz osnovne uvjete koji Vas obvezuju na poslovnu suradnju. Dok Vi djelujete bezbri┬×no kroz zbivanja koja Vas prate u privatnom ┬×ivotu, Va┬Ü partner poku┬Üava odgonetnuti zajedni─Źke dileme. Netko kao da neizravno osu─Ĺuje Vas na─Źin pona┬Üanja.


Jarac: Djelujete uznemireno i to se djelomi─Źno odra┬×ava na Va┬Üu komunikaciju sa suradnicima. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmo─ç u situacijama kada mo┬×ete djelovati pou─Źno. Nestrpljivo o─Źekujete dobar povod za izlazak ili neki susret s jednom osobom, imate na umu vi┬Üe kombinacija. Osje─çate poja─Źanu strast i emotivni impuls.


Vodenjak: U susretu sa suradnicima nema potrebe da donosite zaklju─Źak na osnovu svojih osje─çaja ili prvog dojma. Uspjeh u poslovno-financijskom smislu nije mogu─çe ostvariti bez ne─Źije podr┬Üke. Budite realni u svojoj procjeni. Ponekad je istina dobro skrivena izme─Ĺu redova, obratite vi┬Üe pa┬×nju na ne─Źije pona┬Üanje ili na poruke. Sti┬Üajte svoje strasti onda kada situacija mo┬×e izmaknuti kontroli.


Ribe: Ne ┬×elite riskirati, ali samo brza akcija predstavlja uvjet za financijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se anga┬×irate na razli─Źitim stranama. Netko ─çe Vas obradovati svojom pa┬×njom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve ┬Üto Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbli┬×avanje koje zaista odgovara Va┬Üim potrebama.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!