2. O×UJKA 2012. 07:46h

Dnevni horoskop za 2. o┬×ujka 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Velika upornost u kombinaciji s pozitivnom energijom djeluje kao uspje┬Üna formula u odnosu sa suradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Odre─Ĺene okolnosti natjerat ─çe Vas da promijenite svoje mi┬Üljenje, ali ne trebate ┬×uriti s ishitrenim odlukama. Pa┬×ljivije analizirajte svog partnera.


Bik: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponira Vam podr┬Üka koju dobivate. U─Źinite sve ┬Üto je potrebno da iskombinirate razli─Źite ciljeve i osobno zadovoljstvo. Prava mjera vrijednosti i uspje┬Üne formule donose novi uspjeh. Partner o─Źekuje Va┬Üu emotivnu privr┬×enost, ponekad je dovoljno da komunicirate pogledima i toplim osmjehom. Nema razloga da postavljate suvi┬Üna pitanja.


Blizanci: Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu, na sre─çu mnoge okolnosti su na Va┬Üoj strani i utje─Źu na pozitivan rasplet poslovnih doga─Ĺaja. Zatra┬×ite jo┬Ü ne─Źije mi┬Üljenje prije nego ┬Üto se opredijelite za novo rje┬Üenje. Imate dojam da je partner zaokupljen nekim doga─Ĺajima o kojima niste dovoljno obavije┬Üteni ┬Üto dodatno utje─Źe na Va┬Üu emotivnu uznemirenost. 


Rak: Imate dobar plan i striktno se pridr┬×avate formiranog poslovnog dogovora. Pokazat ─çe se da su Va┬Üa procjena i na─Źin djelovanja od zajedni─Źkog interesa. Prihvatite razli─Źite mogu─çnosti poslovne edukacije ili usavr┬Üavanja. Emotivna nota koju osje─çate Vas navodi na slobodnije izra┬×avanje. Sve postaje ─Źarobno kada pored sebe imate odgovaraju─çeg partnera.


Lav: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istodobno i pou─Źno. Upotrijebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energi─Źnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagirati na temelju prvog impulsa. Ne ┬×elite da Vas netko sputava u izra┬×avanju osje─çaja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje ┬×elje i potrebe s voljenom osobom.


Djevica: Imate pozitivan stav i optimisti─Źnu viziju u pogledu rje┬Üavanja poslovnih dilema. Va┬×no je da ostanete u pozitivnom okru┬×enju, svaki podstrek u Vama pokre─çe kreativnu energiju i ┬×elju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu vas navesti na pogre┬Üan zaklju─Źak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)mogu─çe odgovore. 


Vaga: Poku┬Üavate prilagoditi svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji Vama najvi┬Üe odgovara. Sve je mogu─çe pod uvjetom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu. Va┬×na je taktika koju koristite u susretu sa suradnicima. Novi emotivni izazovi mogu Vas lako poremetiti. Previ┬Üe zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. 


┬Őkorpion: Primje─çujete da se doga─Ĺaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobi─Źnim okolnostima. Sa─Źuvajte prisebnost duha i poku┬Üajte se uklopiti u nove uvjete poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih suradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspolo┬×enja dobivate u svojoj obitelji i u odnosu s bliskom osobom. U┬×ivajte uz drage osobe. 


Strijelac: Ne volite da Vam netko postavlja razli─Źite uvjete i da utje─Źe na Va┬Ü poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi vi┬Üe koristi nego ┬Üto se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osje─çate novi emotivni nemir, ali ne ┬×elite da se povjeravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.


Jarac: Postoje razli─Źite zamjerke koje upu─çujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da s rije─Źi pre─Ĺete na djela, poka┬×ite na osobnom primjeru ┬Üta sve o─Źekujete od svojih suradnika. Netko Vas dovodi u neugodnu situaciju, osje─çate emotivnu dilemu i poku┬Üavate sagledati najbolje rje┬Üenje. ┬Äelite ugoditi osobi do koje Vam je stalo. 


Vodenjak: Ponekad je te┬Üko procijeniti razli─Źite aspekte koji utje─Źu na poslovnu klimu. Ukoliko ┬×elite za┬Ütititi svoje poslovne interese prihvatite ne─Źiju asistenciju. Postoje doga─Ĺaji koji zahtjevaju udru┬×ivanje ili timski rad. Lak┬Üe Vam je odre─Ĺenu odluku ili odgovornost prepustiti svom partneru, ali ─Źesto se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. 


Ribe: Prinu─Ĺeni ste da se pomirite sa odre─Ĺenim uvjetima ili doga─Ĺajima koji nisu po Va┬Üoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspje┬Ünu akciju i prilagoditi se na razli─Źite aspekte poslovne suradnje. Ukoliko zanemarite ne─Źije potrebe, osjetit ─çete suprotni u─Źinak. Sve ┬Üto se zbiva ima svoju uzro─Źno-posljedi─Źnu vezu. Dobro razmislite.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!