2. OžUJKA 2012. 07:46h

Dnevni horoskop za 2. ožujka 2012.

Foto

Život
0

Tekst

Ovan: Velika upornost u kombinaciji s pozitivnom energijom djeluje kao uspješna formula u odnosu sa suradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Određene okolnosti natjerat će Vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne trebate žuriti s ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.


Bik: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponira Vam podrška koju dobivate. Učinite sve što je potrebno da iskombinirate različite ciljeve i osobno zadovoljstvo. Prava mjera vrijednosti i uspješne formule donose novi uspjeh. Partner očekuje Vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da komunicirate pogledima i toplim osmjehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.


Blizanci: Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu, na sreću mnoge okolnosti su na Vašoj strani i utječu na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Zatražite još nečije mišljenje prije nego što se opredijelite za novo rješenje. Imate dojam da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obaviješteni što dodatno utječe na Vašu emotivnu uznemirenost. 


Rak: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazat će se da su Vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja. Emotivna nota koju osjećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.


Lav: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istodobno i poučno. Upotrijebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagirati na temelju prvog impulsa. Ne želite da Vas netko sputava u izražavanju osjećaja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe s voljenom osobom.


Djevica: Imate pozitivan stav i optimističnu viziju u pogledu rješavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podstrek u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu vas navesti na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore. 


Vaga: Pokušavate prilagoditi svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji Vama najviše odgovara. Sve je moguće pod uvjetom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa suradnicima. Novi emotivni izazovi mogu Vas lako poremetiti. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. 


Škorpion: Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte se uklopiti u nove uvjete poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih suradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobivate u svojoj obitelji i u odnosu s bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe. 


Strijelac: Ne volite da Vam netko postavlja različite uvjete i da utječe na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.


Jarac: Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da s riječi pređete na djela, pokažite na osobnom primjeru šta sve očekujete od svojih suradnika. Netko Vas dovodi u neugodnu situaciju, osjećate emotivnu dilemu i pokušavate sagledati najbolje rješenje. Želite ugoditi osobi do koje Vam je stalo. 


Vodenjak: Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utječu na poslovnu klimu. Ukoliko želite zaštititi svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtjevaju udruživanje ili timski rad. Lakše Vam je određenu odluku ili odgovornost prepustiti svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. 


Ribe: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uvjetima ili događajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne suradnje. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetit ćete suprotni učinak. Sve što se zbiva ima svoju uzročno-posljedičnu vezu. Dobro razmislite.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!