18. VELJAŔE 2012. 15:59h

Dnevni horoskop za 18. velja─Źe

Djevice, na─çulite u┬Üi za nove informacije i svje┬×a iskustva. Imat ─çete potrebe da stvari na poslu sagledate iz druk─Źije perspektive i to ─çe plijeniti va┬Üu pa┬×nju po─Źetkom sljede─çeg tjedna. Nastojte smanjiti stres uzrokovan poslom koliko god je to mogu─çe

Foto

Život
0

Tekst

 

Ovan: Najbolje se osje─çate kada sve te─Źe po Va┬Üim planovima, ali faktor iznena─Ĺenja ─Źesto  Vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorirate svoje suradnike, netko Vas mo┬×e usmjeriti ka dobrom rje┬Üenju. Polako Vas po─Źinje iritirati partnerovo pona┬Üanje, posebno u onim situacijama koje po Va┬Üem mi┬Üljenju izgledaju neva┬×no da biste im davali posebno zna─Źenje.

Bik: Ne dopustite da netko mijenja postavljene kriterije ako oni nisu u skladu s Va┬Üim poslovnim interesima. Sposobni ste upotrijebiti svoj autoritet, ali i ostale metode koje donose najbolji u─Źinak u poslovnim pregovorima. Va┬Üem zadovoljstvu nema kraja kada se uz Vas nalaze najdra┬×e osobe. Partner Vas mo┬×e iznenaditi svojom emotivnom pa┬×njom i dobro utjecati na Va┬Üe raspolo┬×enje.

Blizanci: Va┬Üa prednost u odnosu na ostale suradnike o─Źituje se u tome, ┬Üto Vi imate efikasnija rje┬Üenja i jasnu predod┬×bu osvojim dugoro─Źnijim ciljevima. Poslovni rizik mo┬×e se isplatiti ako ostanete dosljedni u svojim namjerama. Uspijevate se prili─Źno dobro kontrolirati i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa Va┬Üim raspolo┬×enjem ili ukusom. To je mudra odluka.

Rak: Niz sretnih okolnosti utje─Źe na dobar poslovni ishod. Va┬×no je da prepoznate dobru priliku i da razmjenjujete korisne informacije s pouzdanim suradnicima. Udru┬×ite svoje interese s jednom osobom. Ponekad Vam se ─Źini da ne postoji dovoljno dobro rje┬Üenje za Va┬Üe probleme, ali pretjerana doza teatralnosti s Va┬Üe strane mo┬×da najvi┬Üe ima za cilj privu─Źi ne─Źiju pa┬×nju.

Lav: Poslovne mogu─çnosti se ─Źesto mijenjaju, tako da faktor dobre procjene i brze akcije utje─Źe na zavr┬Üne rezultate. Va┬×no je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprije─Źili dodatne komplikacije. Jasno Vam je da ne mo┬×ete dobiti sve ┬Üto pri┬×eljkujete, ali Vi neprekidno smi┬Üljate novi na─Źin djelovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Prili─Źno ste uporni.

Djevica: Pohvala, nagrada ili priznanje na Vas djeluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste oku┬Üati se i u nekim izazovnim kombinacijama jer vjerujete u svoje sposobnosti i o─Źekujete pozitivne rezultate. Djelujete vrlo zanosno i spremni ste se prepustiti ne─Źijoj emotivnoj pa┬×nji ili novom zadovoljstvu. U┬×ivajte u svim lijepim stvarima koje mo┬×ete priu┬Ütiti sebi i dragim osobama.

Vaga: Trebate se anga┬×irati na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procjenu, ali ne volite da Vas neko kontrolira i provjerava Va┬Ü na─Źin poslovanja. Smetaju Vam ne─Źiji komentari. U odnosu s partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucjene koji naslu─çujete. Pitanje je, imate li mogu─çnost izbora i dobru zamjenu kao privremenu odstupnicu.

┬Őkorpija: Poku┬Üavate racionalizirati svoje obaveze i ispo┬Ütovati ne─Źije zahtjeve. Va┬×no je da pravilno definirate zajedni─Źke interese, kako biste izbjegli mogu─çe nesporazume i komplikacije. Provjeravajte razli─Źite informacije. Htjeli biste obradovati svog partnera, ali za uzvrat o─Źekujete mnogo vi┬Üe nego ┬Üto se to naslu─çuje kroz Va┬Üe pona┬Üanje. Pretjerivanje mo┬×e prouzrokovati novi nesporazum.

Strijelac: Razmjena informacija donosi kontra efkat, umjesto da usmjerite svoju pa┬×nju na zapo─Źeti posao Vi se bavite sporednim temama. Potrebna Vam je bolja selekcija prilikom izbora odgovaraju─çih tema i suradnika koji Vas mogu podr┬×ati u poslovnoj akciji. Kad se stvari otrgnu kontroli te┬Üko je dokazati dobre namjere, posebno pred osobom koja nema dovoljno emotivnog povjerenja ili sluha.

Jarac: Iskustvo Vam poma┬×e da pravilno sagledate razli─Źite poslovne mogu─çnosti i da se opredijelite za najbolje rje┬Üenje. Ono ┬Üto djeluje lako ili jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se te┬Üko prevazilaze. Imate potrebu ubijediti svog partnera u druga─Źije mi┬Üljenje, ali nemojte se oslanjati samo na snagu razuma. U odre─Ĺenom trenutku upotrijebite snagu svojih osje─çaja.

Vodenjak: Potreban Vam je netko tko ─çe Vas usmjeriti u dobrom pravcu ili Vam olak┬Üati odre─Ĺene uslove koji Vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje se ne nalaze na listi Va┬Üih poslovnih interesa i prioriteta. Imate dojam da partner pre┬Üu─çuje neke doga─Ĺaje i na takav na─Źin dodatno utje─Źe na Va┬Üu emotivnu uznemirenost. Mogu─çe je da su Va┬Üe sumnje i opravdane.

Ribe: Sposobni ste ostvariti svoje poslovne ciljeve, ali to jos uvijek nije dovoljno da biste se osje─çali smireno i ponosno. Zainteresirani ste za neke nove mogu─çnosti, razli─Źiti izazovi u Vama poja─Źavaju ┬×elju za profesionalnim dokazivanjem. Djelujete veoma oprezno i ne ┬×elite da netko sumnja u Va┬Üe namjere. Me─Ĺutim, uvijek postoji ne┬Üto ┬Üto se protuma─Źiti na druga─Źiji na─Źin i kao da Vas odaje pred bliskom osobom.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!