7. RUJNA 2013. 11:42h

Dnevni horoskop za 07.09.2013.

Zodiak

Foto

Život
0

Tekst

OVAN

Danas biste mogli imati neke smetnje pri izra┬×avanju emocija. ─îinit ─çe vam se kako vas sve dovodi u situaciju u kojoj morate ostati „pokeraškog" lica. Dajte sve od sebe kako biste emotivno bili iskreni barem prema sebi kako vas emocije ne bi pretekle. Budite u ravnote┬×i i ne dozvolite da je izgubite.

BIK

Danas slobodno napravite sve promjene u svom ┬×ivotu za koje smatrate da su vam potrebne. Promjena bi vas mogla ispo─Źetka preplašiti, ali ako shvatite da je to potrebno, mo┬×e vam biti samo bolje. Ne─çete se morati promijeniti iz korijena, najvjerojatnije ─çete samo morati malo promijeniti smjer.

BLIZANCI

Raspolo┬×enje dana bit ─çe promjenjivo. Ne budete li oprezni uletjet ─çete u nevolje. Dr┬×ite barem jednu nogu ─Źvrsto na tlu. Ostanite u stvarnom svijetu jer ─çete u protivnom samo podizati tenzije i sebi i drugima. Na poslu se morate dodatno koncentrirati, jer em vam misli stalno lete unaokolo, em imate gomilu stvari za obaviti.

RAK

Danas potra┬×ite savjet starije osobe. Htjeli to ili ne, vjerojatno ─çete naletjeti na nekog tko ─çe vam re─çi što sve misli. Postoji cijela druga─Źija perspektiva koju trebate uzeti u obzir kako biste vratili svoju ravnote┬×u, kako privatnu tako i poslovnu. Ina─Źe niste osoba koja voli primati savjete, no sada vam stvarno trebaju.

LAV

Ludi izljevi emocija ne─çe prolaziti dobro kao ina─Źe. Ne mo┬×ete svemu pristupiti bonvivanski, ne─Źemu morate dati du┬×no poštovanje. Sna┬×ne energije ─çe vas primiriti više nego ste navikli, ali nemojte se opirati. Jedan dan mo┬×ete pre┬×ivjeti i u drugom planu, ma koliko to vama osobno zvu─Źalo nemogu─çe.

DJEVICA

Danas biste mogli osjetiti odre─Ĺene tenzije dok pokušavate stabilizirati vlastite emocije. Na poslu bi energija mogla biti pomalo ratoborna pa bi vam najbolje bilo svoj posao obaviti na samo koliko to mo┬×ete. Napravite li posao kako treba ve ─çe se smiriti samo od sebe. Ostanite prakti─Źni i sve ─çe biti u redu.

VAGA

Danas se trik krije u odr┬×avanju ravnote┬×e izme─Ĺu osje─çaja du┬×nosti i emocija. Nemojte dozvoliti da poslovni stres utje─Źe na stanje vašeg duha. Problem bi mogao biti u tome što ─çe vam danas emocije biti br┬×e od razuma. Malo usporite pa ─çe vam biti lakše nositi se sa svime što ste si sami natovarili na le─Ĺa.

ŠKORPION

Danas ─çete biti svjesniji nego ina─Źe restrikcija koje ste sami postavili na svoje ┬×elje. Mo┬×da niste sasvim sigurni što ┬×elite od svog ┬×ivota, pa se ne dajte smesti zbog tih blokada. Jednom kad pre─Ĺete preko svega toga bit ─çete sna┬×nija osoba, no kako to ne─çe sve uspjeti danas, budite strpljiviji.

STRIJELAC

Danas ─çete biti dobro raspolo┬×eni iako morate biti oprezni kako ne biste drugima nabijali svoju sre─çu na nos. Ako netko ne ┬×eli humor, nemojte ga siliti. Svoj avanturisti─Źki duh primirite zadacima koje morate obaviti. To ─çe vas malo prizemljiti i usput srediti situaciju na poslu koja je postala klimava.

JARAC

Danas nemojte nikoga ogovarati. Imate li problema s odre─Ĺenom osobom pristupite joj direktno. Ovo nije dan za tra─Źanje. Povjerenje je najva┬×nija stvar danas, i takav stav ─çe vam otvoriti mnoga vrata. Što više ljubavi poka┬×ete drugima, više ─çete dobiti zauzvrat, pa je vrijeme da se malo opustite i otvorite prema drugima.

VODENJAK

Danas iskoristite koju od svojih genijalnih ideja. Jedna stvar je biti genije sa predivnim idejama koje samo vi znate, a sasvim druga te ideje preto─Źiti u realni svijet. Puni ste rije─Źi, ali danas vam je va┬×nije djelovanje. Stavite na vrijeme sve na svoje mjesto kako vam se prepreke ne bi nagomilale.

RIBE

Ovo je odli─Źan dan za dovršavanje poslova koje ste zapo─Źeli. Nedovršeni poslovi ometat ─çe energiju pozitivnih ljudi koji vam se ┬×ele priklju─Źiti u radu. Ili napustite stvar u potpunosti ili u─Źinite sve kako biste ga dovršili. Nemojte ništa niti ikog ostavljati na ledu. Podijelite probleme s drugima i bit ─çete uspješniji.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!