7. RUJNA 2013. 11:42h

Dnevni horoskop za 07.09.2013.

Zodiak

Foto

Život
0

Tekst

OVAN

Danas biste mogli imati neke smetnje pri izražavanju emocija. Činit će vam se kako vas sve dovodi u situaciju u kojoj morate ostati „pokeraškog" lica. Dajte sve od sebe kako biste emotivno bili iskreni barem prema sebi kako vas emocije ne bi pretekle. Budite u ravnoteži i ne dozvolite da je izgubite.

BIK

Danas slobodno napravite sve promjene u svom životu za koje smatrate da su vam potrebne. Promjena bi vas mogla ispočetka preplašiti, ali ako shvatite da je to potrebno, može vam biti samo bolje. Nećete se morati promijeniti iz korijena, najvjerojatnije ćete samo morati malo promijeniti smjer.

BLIZANCI

Raspoloženje dana bit će promjenjivo. Ne budete li oprezni uletjet ćete u nevolje. Držite barem jednu nogu čvrsto na tlu. Ostanite u stvarnom svijetu jer ćete u protivnom samo podizati tenzije i sebi i drugima. Na poslu se morate dodatno koncentrirati, jer em vam misli stalno lete unaokolo, em imate gomilu stvari za obaviti.

RAK

Danas potražite savjet starije osobe. Htjeli to ili ne, vjerojatno ćete naletjeti na nekog tko će vam reći što sve misli. Postoji cijela drugačija perspektiva koju trebate uzeti u obzir kako biste vratili svoju ravnotežu, kako privatnu tako i poslovnu. Inače niste osoba koja voli primati savjete, no sada vam stvarno trebaju.

LAV

Ludi izljevi emocija neće prolaziti dobro kao inače. Ne možete svemu pristupiti bonvivanski, nečemu morate dati dužno poštovanje. Snažne energije će vas primiriti više nego ste navikli, ali nemojte se opirati. Jedan dan možete preživjeti i u drugom planu, ma koliko to vama osobno zvučalo nemoguće.

DJEVICA

Danas biste mogli osjetiti određene tenzije dok pokušavate stabilizirati vlastite emocije. Na poslu bi energija mogla biti pomalo ratoborna pa bi vam najbolje bilo svoj posao obaviti na samo koliko to možete. Napravite li posao kako treba ve će se smiriti samo od sebe. Ostanite praktični i sve će biti u redu.

VAGA

Danas se trik krije u održavanju ravnoteže između osjećaja dužnosti i emocija. Nemojte dozvoliti da poslovni stres utječe na stanje vašeg duha. Problem bi mogao biti u tome što će vam danas emocije biti brže od razuma. Malo usporite pa će vam biti lakše nositi se sa svime što ste si sami natovarili na leđa.

ŠKORPION

Danas ćete biti svjesniji nego inače restrikcija koje ste sami postavili na svoje želje. Možda niste sasvim sigurni što želite od svog života, pa se ne dajte smesti zbog tih blokada. Jednom kad pređete preko svega toga bit ćete snažnija osoba, no kako to neće sve uspjeti danas, budite strpljiviji.

STRIJELAC

Danas ćete biti dobro raspoloženi iako morate biti oprezni kako ne biste drugima nabijali svoju sreću na nos. Ako netko ne želi humor, nemojte ga siliti. Svoj avanturistički duh primirite zadacima koje morate obaviti. To će vas malo prizemljiti i usput srediti situaciju na poslu koja je postala klimava.

JARAC

Danas nemojte nikoga ogovarati. Imate li problema s određenom osobom pristupite joj direktno. Ovo nije dan za tračanje. Povjerenje je najvažnija stvar danas, i takav stav će vam otvoriti mnoga vrata. Što više ljubavi pokažete drugima, više ćete dobiti zauzvrat, pa je vrijeme da se malo opustite i otvorite prema drugima.

VODENJAK

Danas iskoristite koju od svojih genijalnih ideja. Jedna stvar je biti genije sa predivnim idejama koje samo vi znate, a sasvim druga te ideje pretočiti u realni svijet. Puni ste riječi, ali danas vam je važnije djelovanje. Stavite na vrijeme sve na svoje mjesto kako vam se prepreke ne bi nagomilale.

RIBE

Ovo je odličan dan za dovršavanje poslova koje ste započeli. Nedovršeni poslovi ometat će energiju pozitivnih ljudi koji vam se žele priključiti u radu. Ili napustite stvar u potpunosti ili učinite sve kako biste ga dovršili. Nemojte ništa niti ikog ostavljati na ledu. Podijelite probleme s drugima i bit ćete uspješniji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!