7. KOLOVOZA 2012. 23:21h

DALJE NUDI ODGOVORE: lmaš problema? Tražiš savjet? Pitaj Mariju!

Foto

Život
0

Tekst

Ako imate problema u srcu, krevetu, glavi ili na poslu, a ne znate koga bi pitali za savjet ili pomoć obratite se našoj novoj kolumnistici Mariji. Ona će sve svoje bogato iskustvo pretočiti u odgovore koje ćemo svakog vikenda objavljivati na portalu dalje.com u stalnoj rubrici Pitajte Mariju.

Svoja pitanja možete slati na mail pitaj.mariju@dalje.com. A evo što Marija kaže o sebi:

Ima već neko vrijeme, naučila sam kako živjeti svoj život. Jer jedino njega imamo, ne treba težiti za tuđim, treba voljeti svoj.

Ja sam iskusna žena.

Koliko iskusna?

Ja sam majka, baka i uspješna poslovna žena. I bez lažne skromnosti još uvijek jako poželjna žena.

Rekla bi Jelena: Majka kraljica.

To što se rodimo kao ženska bića ne znači da smo rođene kao žene, neke imaju sreću i dobiju tu ženu u sebi, mi ostale izgrađujemo pravu ženu.

Žena je, ne zaboravite jer još odavno su nas to učile naše bake, none ili babe: kuharica u kuhinji, zavodnica u krevetu i dama na cesti. Svaki muškarac će vas obožavati ako vas krase te tri osobine.

Znam sada koja će vam biti prva pomisao; a što ako je pored nas muškarac koji to ne prepoznaje? E zato smo mi tu da ga učimo! Mi smo majke i mi odgajamo i djevojčice i dječake.

Zato i vi bivši dječaci i današnji muškarci, pustite da vas žene uče, pitajte kako postati najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik i najbolji partner.

Pitajte! Možda  saznate nešto što ste samo trebali izvući iz sebe, nešto što niste imali hrabrosti pokrenuti, nešto što će od vas napraviti muškarca kojeg treba baš vaša partnerica.

I vi moje dame pitajte! I ostanite dame i na cesti. Ne zaboravite da nije lijepo ono što oči vide. Najljepše je ono što srce vidi. Da bi srce vidjelo prvo treba osjetiti pravu toplinu. A to dolazi iz dodira i lijepih riječi.

Ako ne znate biti sretni i zadovoljni poput mene: Pitajte Mariju!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!