JEDNAKO PRIVLAčNA I SA 40

16. SIJEèNJA 2009. 20:03h

Christy Turlington u senzualnoj kampanji za Bally

Tekst

Turlington (40) je snimila kampanju za Bally, a kreativni direktor kuće Atwood priznaje da nije mogao skinuti pogled s nje.

članica stare garde supermodela Christy Turlington osvanula je u Ballyjevoj kampanji za proljeće/ljeto 2009. Fotografije je snimio Mario Sorrenti na Miami Beachu, za styling se pobrinula Lori Goldstein, a uz Christy se pojavio i španjolski model Oriol Elcacho.

- Za mene je Christy savršena Bally žena: graciozna, inteligentna i profesionalna. Odraz je unutarnjeg mira, elegancije i ovdje je njena senzualna ljepota spojena s Oriolovom jakom muškošću. Bio je pravi užitak raditi s Christy, ona je apsolutno posebna. Bio sam očaran, nisam mogao skinuti pogled s nje – izjavio je kreativni direktor modne kuće Brian Atwood.

Iako ima 40 godina Christy i dalje pali i žari modnom industrijom. Očarala je i Karla Lagerfelda koji ju je proÅ¡le godine angažirao kao zaÅ¡titno lice Chanelovih modnih dodataka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!