14. SVIBNJA 2012. 18:58h

Christian Louboutin pokreće kolekciju kozmetičkih proizvoda

Christian Louboutin

Foto

Život
0

Tekst

Bilo je samo pitanje vremena kad će Christian Louboutin napraviti korak u svijet ljepote – na kraju krajeva, crveni potplati njegovih cipela savršene su nijanse za ruž, a tretmani poput Louboutinove manikure već postoje.

Iako još nije objavljen točan popis proizvoda i kategorija u kojima će se poznati dizajner okušati, najavljeno je da se radi o "proizvodima koji ispunjavaju visoke standarde i koji će biti izvan kalupa".

S obzirom na to da je Louboutin nedavno izrazio svoje divljenje prema bisti egipatske kraljice Nefertiti, modni svijet nagađa kako bi upravo ona mogla biti inspiracija njegove prve kolekcije.

– To je najljepša stvar koju sam vidio. Stajao sam tamo sat vremena i samo buljio. Doista je utjelovljenje savršene ljepote i savršeno je našminkana – tada je izjavio dizajner.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!