TJEDNI HOROSKOP

16. SIJEèNJA 2009. 08:14h

Blizanci

Tekst

Tjedni horoskop za razdoblje od 16. do 22. siječnja 2009. godine.

Ljubav: Odnos s partnerom mogao bi se narušiti zbog profesionalnih ili financijskih razloga. Ne dozvolite da nezadovoljstvo drugim stvarima prekomjerno utječe na vašu vezu jer je ona vrijedna truda.

Posao: Očekuju vas nešto veće napetosti s nadre?enima zbog različitog pristupa radnim zadacima. Šefovi će od vas tražiti da temeljito izmijenite odnos sa klijentima, a vi s time nećete biti suglasni.

Zdravlje: Bit ćete viÅ¡e nervozni nego obično.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!