23. VELJAŔE 2012. 11:07h

Australska manekenka Abbey Lee Kershaw u rokerskom izdanju

Tekst

Nakon ┬Üto je bila za┬Ütitno lice japanskog brenda Moussy za jesen/zimu 2011./2012., australska manekenka Abbey Lee Kershaw ponovno se na┬Üla u toj ulozi. U proljetnoj kampanji transformirala se u pin-up djevojku s rokerskom du┬Üom, a s obzirom na to da je velika ljubiteljica tetova┬×a i piercinga, savr┬Üeno je lice za ovaj japanski brend koji obo┬×ava zakovice, ko┬×u i rokerski stil.

U ko┬×natom prsluku sa zakovicama, ispranim trapericama i grudnjaku, Abbey je pozirala pred objektivom majstora fotografije Terryja Richardsona, a buntovni styling ubla┬×en je retrouvojcima i pastelnim make upom. Moramo priznati da nakon svih modnih uloga koje je dosad odigrala ova pomalo buntovna odli─Źno joj stoji.   

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!