VRAG U PRADI

30. SVIBNJA 2008. 19:17h

Anna Wintour dolazi u Italiju na Vogueov ro─Ĺendan

Anna Wintour

Foto

Život
0

Tekst

Modna ikona Anna Wintour 'presko─Źit' ─çe mu┬Üke kolekcije u Parizu i pogledati nove tendove u Milanu.

Urednica ameri─Źkog Voguea Anna Wintour prije nekoliko je sezona plijenila poglede tijekom Londonskog modnog tjedna, a sada se odlu─Źila uputiti u Milano, na tjedan mu┬Üke mode, koji traje od 21. do 25. lipnja.

Glasnogovornik biblije stila potvrdio je da ─çe Anna sa sobom povesti i tim iz Men's Voguea na ─Źijem ─Źelu sjedi Jay Fielden. No, istinski razlog posjeta Anne Wintour Milanu je proslava 40. ro─Ĺendana talijanskog izdanja Voguea, koji je ┬×eljela podijeliti s njegovom urednicom Francom Sozzani. Tijekom boravka u Italiji Anna ─çe se zabaviti u intimnoj atmosferi Men's Vogue eventa, koji je u ─Źast glumcu Gerardu Butleru.

Po rije─Źima glasnogovornika, Anna ne planira posjetiti Pariz u vrijeme izlaganja mu┬Ükih kolekcija, ali ─çe zato iz prvog reda promatrati kolekcije visoke mode koje ─çe biti izlo┬×ene od 30. lipnja do 3. srpnja, objavljuje catwalkqueen.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!