6. RUJNA 2013. 12:55h

Angelina Jolie jedna od dobitnica po─Źasnog Oscara

Foto

Život
0

Tekst

 Ameri─Źka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti priop─çila je da ─çe glumci Angelina Jolie, Angela Lansbury i Steve Martin te talijanski kostimograf Piero Tosi dobiti po─Źasne Oscare koji se dodjeljuju na posebnoj ceremoniji Governors Awards u studenome.

Jolie (38), najmla─Ĺa od ─Źetvero dobitnika, dobit ─çe poznati kipi─ç za svoju gluma─Źku karijeru, redateljski debi s filmom "U zemlji krvi i meda" te za svoj humanitarni rad.

Oscari ─çe im biti uru─Źeni na sve─Źanoj ceremoniji u Hollywoodu 16. studenoga.

(Hina) 

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!