18. OUJKA 2013. 12:28h

ZNL predaje kandidacijsku listu za izbore za EU parlament

Foto

Zagreb
0

Tekst

U ponedjeljak 18. ožujka u 17.30 Zagrebačka nezavisna lista predaje kandidacijsku listu za izbore za Europski parlament u Državno izborno povjerenstvo u zgradi Hrvatskog  sabora.

Svih dvanaest kandidatkinja i kandidata, ravnomjernog broja po spolu, osobe su visoke stručne spreme i viših akademskih zvanja. U dobi su između 30 i 45 godina, zaposleni su i odlučni davati kvalitetni doprinos Zagrebu i Hrvatskoj u Europskoj uniji, tvrde u ZNL-u.

Lista kandidata:

1.      mr.sc. Dijana Kobas Dešković 

2.      ing. Mario Obradović 

3.      dr. Ana-Marija Kulušić 

4.      mag. Janko Ivaniš 

5.      dr.sc. Ivana Grčić 

6.      dipl.iur./mag.iur.Mateo Gulam  

7.      struč.spec.oec.Iva Bionda Vranaričić 

8.      mag.ing. Nikola Brebrić 

9.      prof. Ksenija Datković 

10.   dr.sc. Marko Matoic 

11.   dipl. ing. Marija Šušenj

12.   mag. Damir Grgić 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!