PROMJENA REDA VOŽNJE

21. PROSINCA 2007. 10:56h

ZET:Blagdanski raspored vožnje autobusa i tramvaja

Tekst

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana u autobusnom i tramvajskom prijevozu primjenjivat će se izvanredna organizacija prometa.

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana u autobusnom i tramvajskom prijevozu primjenjivat će se izvanredna organizacija prometa.

Tramvajski promet na Badnjak, u ponedjeljak, 24. prosinca, i 31. prosinca na Staru godinu, odvijat će se prema subotnjem voznom redu. Za noć 24. na 25. prosinca, na cjelonoćnim tramvajskim linijama 31, 32 i 33, osigurani su dodatni kapaciteti. 

U utorak, 25. prosinca, na Božić, primijenit će se reducirani, a u srijedu, 26. prosinca, redoviti vozni red za nedjelju.

U četvrtak i petak, 27. i 28. prosinca te od srijede, 2. siječnja, do petka, 11. siječnja, odnosno tijekom zimskih školskih praznika primijenit će se reducirani vozni red za radni dan.

U novogodišnjoj noći, 31. prosinca na 1. siječnja, s nekoliko tramvajskih kompozicija bit će pojačane i cjelonoćne tramvajske linije 31, 32, 33 i 34. Tijekom organiziranog dočeka Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića, sav tramvajski promet bit će preusmjeren preko Glavnog kolodvora. Ukoliko iz nekog razloga organizirani doček izostane, noćni tramvajski promet odvijat će se po redovitom rasporedu. U utorak, 1. siječnja, i u nedjelju, 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, primijenit će se redoviti vozni red za nedjelju.

U autobusnom prometu od ponedjeljka, 24. prosinca, do nedjelje, 13. siječnja 2008, autobusne linije 109 Črnomerec-Dugave, 115 Ljubljanica-Špansko, 118 Trg Mažuranića-Voltino, 121 Črnomerec-Karažnik, 172 Črnomerec-Zaprešić, 213 Dubrava-Jalševec, 220 Glavni kolodvor-Dugave, 221 Glavni kolodvor-Travno, 227 Svetice-Gornji Bukovac-Čret, 268 Glavni kolodvor-Velika Gorica, 269 Borongaj-Sesvetski Kraljevec i 330 Glavni kolodvor-Velika Gorica (brza linija) vozit će po izmijenjenom voznom redu, a linija 236 Kampus-Čavićeva ukida se do 4. siječnja 2008.

Na Badnjak, u ponedjeljak, 24. prosinca, i na Staru godinu, 31. prosinca 2007, primijenit će se vozni red radnoga dana.

Na božićne blagdane, u utorak i srijedu, 25. i 26. prosinca, na Novu godinu, u utorak, 1. siječnja 2008., te na Sveta tri kralja, u nedjelju, 6. siječnja, primijenit će se nedjeljni vozni red.

Na liniji Mihaljevac-Sljeme, od 24. prosinca 2007. do 13. siječnja 2008. primjenjivat će se nedjeljni vozni red.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!