9. LISTOPADA 2012. 12:15h

Zbog radova promijenjene trase ZET-ovih linija 210, 214 i 223

ZET-ov autobus

Foto

Zagreb
0

Tekst

Autobusi na linijama 210 Dubrava – Studentski grad – Klin, 214 Koledinečka – Resnik –Trnava i 223 Dubrava – Trnovčica – Dubec, zbog zatvaranja za promet Koledinečke, od Klina do Dankovečke, od srijede, 10. listopada, iza 8.00 sati, do završetka radova na prespoju VT plinovoda i asfaltiranja, koji će trajati oko deset dana, vozit će djelomično izmijenjenom trasom.

Linija 210, smjer iz grada: redovnom trasom do raskrižja Dankovečka/Koledinečka, Križnog puta, Grižanska, Avenija Dubrava, Dankovečka, Vile Velebita i postojećom trasom do Dubrave.

Na izmijenjenom dijelu trase uspostavlja se privremeno polazno autobusno stajalište u Ulici Križnog puta i koriste se sva postojeća autobusna stajališta. Ukida se početno-krajnje stajalište u Ulici Klin te prolazna stajališta Koledinečka – Klin i Koledinečka tržnica.

Linija 214, redovnom trasom do raskrižja Dankovečka/Križnog puta, Križnog puta, Grižanska, Avenija Dubrava, Čulinečka i dalje postojećom trasom do krajnjeg odredišta.

Na izmijenjenom dijelu trase koriste se postojeća autobusna stajališta te će se uspostaviti privremeno polazno autobusno stajalište u Ulici Križnog puta, stoji na stranicama ZET-a.

Linija 223, smjer iz grada: redovnom trasom do raskrižja Dankovečka/Koledinečka, Dankovečka, Vile Velebita, Mate Lovraka, Vinka Žganeca, Trnovčica i dalje postojećom trasom do krajnjeg odredišta; smjer u grad: redovnom trasom do raskrižja Trnovčica/Klin, Vinka Žganeca, Mate Lovraka, Vile Velebita, Dankovečkom, Križnog puta i dalje postojećom trasom do Dubrave.

Na izmijenjenom dijelu trase koristit će se postojeća autobusna stajališta, a u Ulici Križnog puta, nakon skretanja iz Dankovečke, uspostavit će se privremeno autobusno stajalište.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!