20. SRPNJA 2012. 10:37h

Zbog radova na Radničkoj ulici promet se odvija obilaznim pravcima

Foto

Zagreb
0

Tekst

Zbog rekonstrukcije Radničke ceste, raskrižje s Folnegovićevom ulicom biti će zatvoreno za sav promet od 23. srpnja do 24. kolovoza od 7 do 20 sati.

Obilazak je iz smjera juga preko Folnegovićeve, Rapske, Korčulanske, Ulice grada Vukovara do Radničke. Iz smjera sjevera obilazni pravac je kroz Radničku cestu, zatim Slavonskom avenijom, te na kraju Folnegovićevom ulicom.

Također zbog izgradnje kružnog toka, raskrižje Radničke ceste, Zaharove i Zoranićeve ulice biti će zatvoreno za sav promet u razdoblju od 20. srpnja do 15. kolovoza od 7 do 20 sati.

Obilazak će se odvijati preko ulice grada Vukovara, Držićeve, ulice kneza Branimira te Zaharove iz smjera juga. Iz smjera sjever obilazak je preko Zaharove, Zavrtnice, ulice Podaubskog, Heinzlove, ulice grada Vukovara i konačno Radničke ceste, stoji u priopćenju zagrebačkoj pročelnika Davora Jelavića.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!