21. KOLOVOZA 2015. 19:46h

Zagrebački holding raspisao natječaj za 23 direktora, odnosno voditelja

Foto

Zagreb
0

Tekst

Kao što smo ekskluzivno i najavili prošlog tjedna, Zagrebački holding d.o.o. s raspisao je natječaj za 16 voditelja podružnica u trgovačkome društvu Zagrebački holding d.o.o. i sedam direktora trgovačkih društava. Kako ističu u Zagrebačkom holdingu, pozivaju se visokoobrazovane osobe da se prijave kako bi se odabrali što kvalitetniji stručnjaci koji će rukovoditi poslovanjem.

Holding je na svojim stranicama u petak objavio kako izabranim kandidatima nudi nagra?ivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje. Kandidati će obavljati funkciju voditelja podružnice, odnosno direktora društva u mandatnom razdoblju u trajanju od četiri godine.

No, treba podsjetiti kako je i sadašnjim voditeljima i direktorima podružnica ponu?en mandat od četiri godine, a ovaj natječaj se raspisuje upravo na polovici njihova mandata. Tako da na te četiri godine potencijalni kandidati ne trebaju računati kao zacementirane. U Zagrebu se poslovno okruženje brzo mijenja.

Kandidati moraju imati VSS ili završen diplomski studij, VŠS ili završen preddiplomski studij, tri godine iskustva na rukovodećim poslovima, uvjerenje o nekažnjavanju te poznavanje rada na računalu i jednog stranog jezika, a prijave se zaprimaju do 5. rujna.

Nedavnom kontrolom je potvr?eno da je Holding zapošljavao gotovo 300 osoba s lažnim diplomama. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić smijenio je početkom kolovoza direktora Zagrebačkih cesta Alena Gospočića, a tada se, po njegovoj retorici, moglo pretpostaviti da neće biti smijenjen samo Gospočić.

A što se sve može tražiti od potencijalnih kandidata možete možda doznati i OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!