7. RUJNA 2013. 13:17h

ZAGREBAČKI PONOS Čestitka Sandri Perković

Foto

Zagreb
0

Tekst

U povodu pobjede na posljednjem mitingu ovogodišnje Dijamantne lige u Bruxellesu i pobjede u ukupnom natjecanju Dijamantne lige,  gradonačelnik  Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Sandri Perković čestitku,  u kojoj, između ostalog, stoji:

"Čestitam ti na još jednoj sjajnoj pobjedi u Bruxellesu, čestitam ti i što si na svih sedam mitinga ovog natjecanja uvjerljivo slavila te tako suvereno osvojila Dijamantnu ligu.

Tvoj jučerašnji uspjeh još je veći uz spoznaju da si se posljednjih dana borila i sa problemima s ozljedom, a time si svima pokazala kakav karakter i mentalitet pobjednika posjeduješ.

Ovaj rezultat i ukupna pobjeda u natjecanju Dijamantne lige pokazali su zbog čega si u ovom trenutku jedna od najvećih atletskih zvijezda na svijetu i zbog čega smo svi mi u Gradu Zagrebu i u cijeloj Hrvatskoj s pravom ponosni na tebe."

Pridružujemo se čestitkama, bravo Sandra!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!