24. KOLOVOZA 2015. 21:32h

Zadnja grupa djece iz Zagreba otišla na besplatno ljetovanje

Zagreba─Źki mali┼íani idu besplatno na more

Foto

Zagreb
0

Tekst

Odlazak djece na besplatno sedmodnevno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba nastavljeno je prema planu pa je danas i posljednja skupina od 45-ero mališana iz obitelji slabijeg imovinskog stanja otputovala prema odmaralištuStoimena u Crikvenici.

S ju┼żne stane maksimirskog stadiona ispratio  ih je, ve─ç tradicionalno, gradona─Źelnik Milan Bandi─ç, za┼żeljevši im pritom sretan put i dobar provod. S ovom grupom do sada smo ispratili 1200 djece ─Źiji roditelji im ne mogu omogu─çiti ljetovanje, a sad kre─çe planiranje novih ljetovanja mladih Zagrep─Źana za idu─çu godinu, rekao je gradona─Źelnik.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!