17. TRAVNJA 2012. 16:38h

Za Dugo Selo, Križ i Dubravu proglašena elementarna nepogoda

Foto

Zagreb
0

Tekst

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za područje Grada Dugog Sela te općina Križ i Dubrava nastalu u razdoblju od 1. do 13. travnja 2012. godine, uslijed niskih jutarnjih temperatura i mraza koje su prouzročile štete na poljoprivrednim kulturama...

Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, Gradsko, Općinska i Županijsko povjerenstvo, izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Inače, župan Kožić u petak 13. travnja proglasio je elementarnu nepogodu za područje Grada Velike Gorice, a u ponedjeljak 16. travnja za područje Grada Jastrebarskog i Općine Orle nastale također uslijed niskih jutarnjih temperatura. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!