STIGAO THE BURNING CRUSADE

16. SIJENJA 2007. 03:13h

Warcraft manija u Zagrebu

Tekst

Točno u ponoć, s ponedjeljka na utorak, bookshop Algoritam u središtu Zagreba otvorio je svoja vrata najvjernijim Warcraft fanovima

Razlog je bio ekskluzivna ponoćna prodaja dugoočekivane ekspanzije popularne igre World Of Warcraf.

World Of Warcraft: The Burning Crusade stigao je i u Hrvatsku, a da WoW manija vlada i na ovim prostorima, dokazalo je i oko tisuću najzagriženijih ovisnika ove igre koji su točno u ponoć čekali da se otvore vrata dućana kako bi i sami kupili svoj primjerak.

Najpopularnija MMORPG (Multi Masive Online Role Playing Game) u povijesti trenutno broji osam milijuna igrača, a ovaj je dodatak samo još više produžio i utemeljio veliku popularnost ove igre.

Već oko 22 sata, ispred bookshopa Algoritam, skupilo se kojih pedesetak nestrpljivih kupaca, a vrijeme se kratilo prepričavanjem Warcraft avantura. Dok se ponoć približavala, rapidno se i povećavao broj ljudi koji se na kraju, prema izjavama organizatora eventa, popeo i na nekoliko tisuća.

''Jednostavno sam oduševljen. Drago mi je da je došlo toliko ljudi. U dućan sam stigao nešto prije 22 sata i na ulazu dočekao tek par desetaka ljudi. To me pomalo razočaralo i mislio sam da ih više neće ni biti. No, ovo je stvarno ludo'', izjavio je Davor Krznarić, osoba za odnose s javnošću Algoritma i organizator ove ponoćne prodaje koji nam je priznao da i sam igra World Of Warcraft.

Prvi primjerak The Burning Crusadea otišao je u ruke 12 godina starom Marku iz Zagreba. ''Obožavam ovu igru i jedva čekam da zaigram The Burning Crusade. U igri sam warlock i trenutno sam 57 level'', izjavio nam je te brže bolje krenuo kući kako bi zaigrao nove Warcraft avanture.

''Idem sad doma igrati'', čulo se me?u zadovoljnim kupcima koji su iz dućana izlazili sa osmjehom na licu i primjerkom igre u ruci.

Nakon najava i natpisa o WoW ludnici koja se zbog izlaska The Burning Crusadea doga?a u svijetu, zahvalno je da se jedan ovakav event dogodio i kod nas, posebno kada postoji toliki broj domaćih fanova ove igre koji su sinoć pokazali kako i kod nas vlada Warcraft manija.

Pogledajte kako je bilo na ponoćnoj prodaji igre u našoj FOTOGALERIJI.