1. SRPNJA 2012. 13:28h

Vozača autobusa pretukla četvorica mladića od kojih su trojica maloljetna

Foto

Zagreb
0

Tekst

Četvorica nasilnika pretukla su rano jutros 38-godišnjeg vozača ZET-ovog autobusa na liniji Črnomerec-Zaprešić, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja je uhitila četvoricu sumnjivaca, među kojima su trojica maloljetnika.

Motiv napada, koji se dogodio oko 4,30 sati na raskrižju Ilice i Vrapčanske ulice, još nije poznat, a neslužbeno se doznaje da je ozlijeđeni vozač nakon liječničke pomoći u Kliničkoj bolnici Sveti Duh pušten kući.

Policija je ubrzo nakon napada uhitila četvorcu mladića, od kojih su trojica maloljetnika. Oni su na kriminalističkom istraživanju u policiji.

Za sada se ne zna jesu li napadači bili pod utjecajem alkohola i zbog čega su napali ZET-ovog vozača. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!