6. RUJNA 2012. 13:07h

Vinske i kulinarske delicije na sedmom VinoCom festivalu u Zagrebu

VinoCom - festival vina i kulinarstva

Foto

Zagreb
0

Tekst

Tijekom hladnih dana u mjesecu studenom zagrepčane će zagrijavati slatki okusi vina i mirisi toplih jela, na sedmom po redu međunarodnom festivalu vina i kulinarstva "Zagreb VinoCom" u hotelu The Regent Esplanade, stoji u priopćenju organizatora.

Festival je u potpunosti posvećen kulturi stola, vina i hrane, koja je između ostalog nezaobilazan dio naše turističke ponude. Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati
suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje,
ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane, poručuju organizatori.

U cilju veće promocije vina i gastronomije organizatori su dogovorili s određenim ugostiteljima akciju predstavljanja vinara u tim restoranima u periodu od 26. studenog do 2. prosinca.

Inače cijeli će festival trajati dva dana, od 30. studenog do 1. prosinca, a posebni gosti festivala bit će grupa inozemnih novinara i trgovaca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!